VILÉMOVICE B - VODĚRADY 1:4 (1:2)

19.09.2017 06:45

 Milí sportovní přátelé.

    V nedĕli 17.9.2017 odehrálo naše B mužstvo další mistrovské utkání z mužstvem z Vodĕrad.
   Po dlouhé dobĕ jsem mnĕl múžstvo kompletní,ale přístup pár jedinců (pozdní příchod na zápas p.Farlika,Šebeli, Nejzchleba) mnĕlo zapřičinu źe hned v 7 minutĕ se my zranil nejlepší střelec p. Nejzchleb,který si  natáhl sval a musel jsem ho vystřídat.       Začátek utkání bylo hodnĕ rozkouskovaný  a nepřesný a hodnĕ k tomu napomohl terén, který vůči dešti byl rozbitý. V 11 minutĕ mnĕl soupeř první gólovou šancí,ale hostující hráč netrefil branku. A přísloví nedáš dostaneš se potvrdilo  a hned ve 12 monutĕ po závaru v hostujícím vápnĕ dal Filip Urbánek 1 gól zápasu. 
Místo toho aby jsme hru po gólu uklidnili, tak nás soupeř začal v poli přehrávat a ani šance  který si vypracovali v 15 a v 19 monutĕ pro nás nebylo varováním a tak v rozmezí 6 minut hosté otočili utkání na 1:2 a oba dva góly nám dal Boček a hlavnĕ ten první gól je na zamyšlení hráčů, jak může hráč přejít přes 5 hráčů a dát gól.
    O přestávce jsem hráčum v kabinĕ říkal ať jsou v osobních soubojích tvrdší a mají vétši pohyblivost v poli,protože soupeř byl ve všech bodech lepší. Ale i v druhém poločasu jsme i nadalále propadávali v osobnich soubojích a soupeř nás přehrával a přidal i další dva góly,  kdy v 63 minutĕ Boček zkomletoval hattrick a v 75 minutĕ Miksan dal na konečných 1 :4. My jsme si za celý polčas nevypracoval žádnou gólovou šanci a soupeř zaslouženĕ vyhrál.
    Po dobrém začátku soutĕže se naše mužstvo propadá v tabulce a tak jsem se rozhodl rezignovat a po zápase jsem jim řekl že at to vede nĕkdo jiný,ale bylo my to zamítnuto a tak se pokusím na další utkání  nĕco vymyslet aby jsme v derby proti Lažánkám uspĕlí a tím bych Vás chtĕl pozvat na nedĕli 24.9.2017 v 15.30 do Lažánek, kde odehrajeme další mistrovské utkání. Přijďte nás v derby v hojném počtu povzbudit.
   A pozdravem P. Vávra.
 
Sestava:
Brankář: Farlík Michal
Obrana: Lebiš,Kučera R.,Gryc,Sedlák,
Zaloha: Semrad,Kašpárek,Urbánek F.,Kučera L.,
Útok : Nejzchleb , Korytář ,
 
Střidáni: 7.minuta- Nejzchleb - Nĕmec,
                50 minuta-Nĕmec-Šebela
                76 monutĕ-Gryc - Vávra