VILÉMOVICE B - VAVŘINEC B 6:0 (3:0)

21.08.2017 17:42

  V neděli 20.8.2017 se odehrálo ve Vilemovicich druhé mistrovské utkání Vilemovského B proti Vavřinci B.

   Utkání začalo svižné a hned z první akce ve 2 minutĕ zápasu dal první gól Semrad Jiří. V utkání jsme dál pokračovali aktivnĕ a Vavrřnec B jsme vůbec nepouštĕlí do šancí a samii jsme ohrožovali soupeřovu branku a to nám přineslo další gól, kdy ve 24 minulĕ zahrál hostující hráč rukou a z následnė penalty Miloš Nejzchleb vsítil druhý gól. Po penaltě jsme na chvíli přestali hrát a Vavřinec B si vypracovali dvě vyložené šance kdy mohli vyrovnat. Pravidlo nedáš dostaneš se potvrdilo a z protiútoku jsme ve 30 minutĕ dali třetí gól který dal Fiala Roman. Zbytek prvního poločasu se nic vážného nestalo.
   Do 2 poločasu jsme vystřídali kdy odešel Kučera Lukáš a nastoupil Kašpárek Michal. 
   Začátek druhé poločasu byl opatrný  z obouch stran, ale přibývajícím časem jsme převzali iniciativu a v 58 minuté druhým gólem v zápase ktery dal Semrad Jiří jsme  zvýšili na 4:0. V 65 minutĕ se zranil hostující brankář a museli zbytek zápasu dohrávat v10 lidech , protože měli už všechny hráče vystřdaný . Do konce zápasu jsme ještě přidali dvĕ branky ķterý dali v 70 minulĕ Nejzchleb Pavel a v 85 minutĕ Kučera Milan, který v 80 minuté vystřidal dobře hrajicího Semrada .
   Škoda je jen že jsem si v posĺedni pétadvaceti minutách nedali vice golu , šance na to byli a ti  jsme ukázali naši bolest z prviho utkání , kde jsme taky nepromnĕňovali šance. Jinak bych chtél podékovat hráčúm za předvedený výkon.
   Tím to bych Vás chtĕl pozvatl na další mistrovské utkání,  které se uskuteční 27.8.2017 ve Skalicí z B . Začátek utkání je ve 14.00  Přijďte nás v hojném počtu povzbudit.
S pozdravem Petr Vavra