VILÉMOVICE B - DOUBRAVICE B 3:3 (1:1)

06.09.2017 05:19
  V nedĕli 3.9.2017 se odehrálo na hřišti Vilémovic ,další místrovské utkání našeho béčka z mužstvem Doubravic B. 
  V prvním poločase jsme hned o začátku utkání býlí aktivní a míč jsme drželi na našich kopačkách, ale Doubravici jsme nijak neohrozili, naopak soupeř se pouštĕl do nebezpečných brejků a hlavnĕ hostující útočník Stuch byl pro naši obranu nebezpečný. Ve 33 minutĕ jsme vstřelili první gól utkání, kdy náš hráč Miloš Nejzchleb vystřelil z velkého vápna a míč zapadl 
přesnĕ k tyčce. Na úvodní gól, soupeř rychle odpovĕdĕl a v 38. monutĕ po naši chybĕ v obranĕ srovnal na 1 : 1 ,útočník Štuch a tim určil vysledek 1 poločasu.
  Do druhého poločasu jsem vystřídal Janika a Gryce a na hřištĕ jsem poslal Sedláka  a Nĕmce. Utkání bylo stále bojovné a bez žádných vyložených šancích a a hra se pohybovala ve středu hřišťĕ.. V 50 minutĕ se ale hosté dostali do vedení 2 : 1, kdy ve středu hřišťĕ jsme strátili míč a hostující hřač Vácha z 30 metru kopl bodlem do balónu a míč z údivem všech hráčů i našeho brankaře ,skončil v naší síti. I přes nepříznivým stav , se naši hráči nepoložili a dvoumi rychlými góly v rozmezi 11 minut otočili výsledek zápasu na 3 : 2 , kdy v 55 monutĕ po krásném signálu, kdy Honza Kořytář  zahrával trestný kop a našel balónem Michala Kašparka , který hlavou vyrovnal a o dalsich 6 minut ten stejný hráč střelou k tyči nás dostal do vedení. Utkání se blížilo ke konci a soupeř zvyšoval aktivitu a čím dál víc se tlačil do našeho vápna a při jedne  akci kdy náš brankář si vybĕhl pro balón a byl faulovan hostujícím hráčem, tak rozhodčí při údivu domácích i hostujících hráčů i divaků ,odpìskal pokutoví kop, který hostující hráč v 84 monutĕ promĕnil a urćil konečný výsledek zápasu 3 : 3 . 
  Jinak naše mužstvo se v neúplné tabulce pohybuje na 2 mistĕ.
   Další mistrovské utkání odehraje naše B mužstvo v sobotu 9.9.2017 v Letovicích a začátek utkání je v 16 hodin. Přijďte nás v hojném počtu pozbudit.
  S pozdravem vedoucí mužstva P. Vávra
 
Sestava: 
Brankář- Urbánek Jiří 
Obrana- Korytář Jan, Lébiš Radek , Gryc                            Karel, Šebela Michal ,
Zaloha-Semerad Jiří, Kašpárek Michal , 
               Kučera Ondřej, Urbánek Filip,
 Útok  - Nejzchleb Miloš , Janik Láďa,
 
 Střiďaní - 
45 minuťĕ ( Janik - Nĕmec ) 
                      (Gryc- Sedlak   )
58 minuťĕ ( Kučera Ondřej- Kučera Martin.)
81 minuťĕ ( Nejzchleb Miloš- Kučera Milan )