VILÉMOVICE B - BOŘITOV B 3:1 (2:1)

19.09.2012 20:55

V sobotu 15.9. naše rezerva přivítala "B" tým Bořitova,který v minulé sezoně ještě hrál třetí třídu.Proto jsme očekávali těžký duel.
             Naši hráči však do utkání vstoupili velmi dobře s nasazením,bojovností a dobrým pohybem jsme hosty zaskočili a byly lepším týmem.Do vedení jsme šli po nacvičeném signálu kdy trestný kop rozehrál Kratochvíl na volného Šindeláře ten hned dal na Šebelu,který střelou pod víko otevřel skóre 1:0. Druhý gól jsme přidali o chvíli později ,když se ve středu hřiště uvolnil Šindelář a střelou k tyči,kterou gólman hostí trošku podcenil, zvýšil na 2:0. Hosté nás pak sice po našem zaváhání potrestali a snížili na 2:1.Tak skončil i poločas.
         Ve druhé půli jsme dál pokračovali v aktivní hře,jen vstřelit gól se nám nedařilo.Hosté hrozili z protiútoků,které se nám dařilo eliminovat.Po sérii šancí přišlo rozhodnutí kdy nákop Kratochvíla prodloužil střídající Kašpárek na rovněž střídajícího Krejčího,ten byl v souboji s hostujícím gólmanem důraznější a do prázdné branky rozhodl 3:1.Pozornou hrou jsme již utkání dovedli do vítězného konce a připsali si cenný skalp.
    

               SESTAVA:Kopřiva Šimon-Zouhar Roman,Kratochvíl Pavel,Kopřiva František,Zouhar Josef-Urbánek Filip,Kučera Ondřej "K",Šebela Michal,Ševčík Michal-Kučera Milan,Šindelář Václav

               STŘÍDÁNÍ: 60 minuta Kašpárek Michal za Vaška Šindeláře
                               75 minuta Krejčí Jiří za Milana Kučeru