VILÉMOVICE A - LAŽANY 9:1 (4 :1)

10.06.2011 13:00

 

Branková smršť ve Vilémovicích.

V neděli 5.června přijelo do Vilémovic družstvo Lažan, které bojuje o udržení ve 3.třídě. Konečně jsme se sešli v kompletní sestavě, nebo téměř, poněvadž chyběl střelec P.Sehnal. I bez něho jsme předvedli výborný fotbal s velkým počtem brankových příležitostí a po dlouhé době nám to padalo do branky. Lažany odjížděli s devítibrankovou nadílkou a určitě byli rádi, že neobdrželi desítku.

VILÉMOVICE „ A „ - LAŽANY          9 : 1 ( 4 : 1 )

Sestava :

                                Urbánek J.

Vašíček L.  Slavíček M.  Kvasnovský P.  Fiala Jiří

Stupka J.    Školař O.     Šebela M.     Fiala Jan     

        Doneberger P.              Šindelář V.

Náhradníci: Vašíček P. , Kučera O. , Sedlařík O.

   65 min.         Školaře     střídal     Vašíček P.

  75 min.          Šindeláře    střídal    Kučera O.

Branky:   Jan Fiala 3x, Slavíček 2x, Vašíček L. 2x, Vašíček P. a Kučera O. po jedné.

Před zápasem jsme si říkali, že můžeme hrát v klidu a tudíž si můžeme fotbalu užívat. Hrálo se za pěkného počasí a hosté hned od začátku ukázali, že se budou snažit bránit a naši branku budou ohrožovat z rychlých protiútoků. To naše mužstvo dokonale eliminovalo a hned od začátku ovládlo jednoznačně střed hřiště a přicházely i šance. Do první se hned v 10minutě dostal Šindelář, ale ve slibné pozici po obejití dvou hráčů z malého vápna vystřelil vedle. Na hostující branku se valil jeden útok za druhým a branka visela ve vzduchu. První střelil po rohovém kopu Donyho Jan Fiala. Za chvíli se trefil Honza po druhé a to z trestného kopu. Po té následovala střela Šindeláře do tyčky. V té době se hosté bránili jen za cenu faulů atd. Po dalším trestném kopu vsítil branku M.Slavíček a to již jako čerstvý novomanžel. Čtvrtou branku vsítil Vašíček L. po samostatné akci. Hosté se vzchopili v poslední minutě prvního poločasu, kdy po krásném vysunutí šel hostující útočník sám na našeho brankáře a nedal mu šanci. Poločas skončil čtyři ku jedné a o výsledku bylo rozhodnuto.

    I druhý poločas se vyvíjel dle našeho scénáře a hosté ještě obdrželi pět branek. Pátou branku vstřelil chvíli po tom co vystřídal zraněného Školaře , P.Vašíček. Krásná akce Stupka-Doneberger-Vašíček.  Daší branka padla opět po rohovém kopu, který zahrál Jan Fiala , hlavičkoval Šindelář, brankář stačil míč pouze vyrazit před sebe a tam dorážel M.Slavíček. Následovala pěkná branka Honzy Fialy, který pěkný centr Donebergra umístil nechytatelně hlavou do sítě a podařil se mu tudíž hatrik. Že měl domácí trenér šťastnou ruku při střídání se potvrdilo i po střídání Šindeláře, kterého nahradil Kučera O. a po malé chvíli na hřišti vstřelil po perfektní přihrávce Donyho svůj první gól v „A“ družstvu. No a poslední branka padla opět po samostatné akci L.Vašíčka. 

    Všichni naši borci podali výborný výkon, ale myslím si, že nutno vyzvednou výkon Pavla Donebergra, který hrál velký zápas a byl minimálně u šesti branek, ale bohužel vstřelit branku mu nebylo souzeno.   

     Následný víkend přivítáme na svém hřišti další tým bojující o záchranu mužstvo knínic a že to nebude lehký soupeř svědčí i to, že v neděli porazili na svém hřišti silného soupeře z Kotvrdovic. Navíc nám bude chybět asi pět hráčů základní sestavy, kteří se omluvili kvůli zranění a nebo pracovního zaneprázdnění. Utkání začíná v neděli v 16.30hod. Naše „ B „ družstvo nastoupí proti soupeři ze Svitávky již v pátek v 17.00hod., poněvadž bude po celý den sportovní areál k dispozici hasičům, kteří zde pořádají okrskovou soutěž.