VILÉMOCICE - ŠOŠŮVKA 5:6 (3:3)

02.05.2013 10:23

Středa 1.5. byl dalším hracím dnem okresního přeboru a my přivítali na našem hřišti mužstvo Šošůvky a věřili ,že se nám podaří poprvé na jaře vyhrát.
Utkání začalo několika šancemi hostů naštěstí zůstali nevyužity.Naše první šance byl až přímý kop ,který jsme ovšem zahráli velmi nepovedeně. V 15. minutě dlouhý nákop Fialy zpracoval Gross přiťukl na hranici šestnácky rozběhnutému Eliášovi a ten bombou k pravé tyči otevřel skóre 1:0. V minutě 20. rohový kop Grosse parádní hlavičkou usměrnil do branky Kvasnovský 2:0.Dvoubrankové vedení jsme neudrželi dlouho po naší chybě hosté snižují střelou z hranice pokutového uzemí na 2:1.Hosté měli ještě jednu šanci ,kterou nevyužili. V minutě 38 jsme zahrávali přimý kop a Gross tečovanou střelou zvyšil na 3:1. Minuta 44 a hosté snižují po naší hrubce na 3:2.a v nastaveném čase první půle se opět po naší velké chybě hostům podařilo vyrovnat na 3:3.
Úvod druhého poločasu se nám nepovedl a hosté vzpružení vyrovnáním se dokonce ujali vedení v 53. minutě, když centrovaný míč z levé strany poslal volejem do naší sítě hostující útočník 3:4 .Těžko se nám zvedala hlava po takovém direktu a ještě horší to bylo v minutě 65.Hosté zahrávali přímý kop, náš gólman míč neudržel a hosté dorážkou zvýili na 3:5. Náš trenér po té přeskupil řady a poslal na hrot stopera Vašíčka a obranu nechal na tři obránce tento tah nám přinesl kýžený efekt hned dvakrát V minutě 68.vrátil právě Vašíček míč do branky po střele Fialy,kterou brankář neudržel a snížil na 4:5. A v minutě 72. z rohu po ose Štrajt -Fiala efektně patičkou předal Vašíčkovi a ten srovnal na 5:5!!.Nastal boj kdo z koho, šťastnější v tomto směru byli bohužel hosté a tři minuty před koncem nám zasadili po našem nedůrazu a liknavosti v obraně tvrdé KO a po střele k tyči šli do vedení 5:6.My jsme byli po gólu jako opaření a vyrovnat se nám již nepodařilo.Hosté ovládli divokou přestřelku a odvezli si tři body.
SESTAVA:Urbánek Jiří -Skalický Stanislav,Vašíček Luboš,Kvasnovský Petr, Urbánek Marek-Fiala Jiří "K",Kučera Martin-Stupka Jakub,Eliáš Lumír,gross Miroslav-Štrajt Petr
STŘÍDÁNÍ: 46.minuta Zouhar Josef za Stanislava Skalického
                 81.minuta Kopřiva František za Jiřího Fialu
PŘIPRAVENI: Kučera Milan, Motal Pavel