VILASY VYLOUPILY PRAHU....

26.07.2022 14:52

 

Vilémovice vyloupily Prahu.

V sobotu 23.července 2022 jsme již o půl šesté ráno vyrazili autobusem z Vilémovic do Prahy, kde jsme se zúčastnili druhého ročníku fotbalového turnaje „O pohár Ládi Vízka“, za účasti fotbalových celebrit. Tuto akci jsme pojali, jako takovou odměnu hráčům a všem těm, kteří se točí okolo fotbalu za postup do 1.A třídy. A poněvadž nám finančně přispěla i obec, za což patří velké díky zejména starostovi Františku Kalovi, přespali jsme v Praze v pěkném hotelu DUO a domů jsme se vraceli až v neděli v odpoledních hodinách.

 V turnaji se představily následující týmy:        

SK Dolní Chabry  - Vladimír Šmicer   ( 1.A třída )                 TJ Karlovy Vary-Dvory    -  Ladislav Vízek   ( KP )     

TJ Vilémovice     -  Petr Švancara    ( 1.A třída )                   TJ Sokol Červené Janovice - Tomáš Řepka  ( OP )                                                                                                                                              

Hned v prvním zápase turnaje jsme v 11:00hod. nastoupili proti TJ Červené Janovice. Turnaj se hrál systémem každý s každým dvakrát dvacet pět minut, dle pravidel velkého fotbalu. Při nerozhodném stavu následovaly pokutové kopy. Na vítěze čekal metrový putovní pohár a další odměny. Oceněny byly všechny týmy, včetně nejlepšího hráče, střelce a brankáře turnaje.

Výsledky zápasů TJ Vilémovice:

TJ Sokol Červené Janovice – TJ Vilémovice     2 : 5

TJ Vilémovice – SK Dolní Chabry    1 : 0

TJ Karlovy Vary-Dvory  -  TJ Vilémovice     4 : 4

V turnaji jsme zvítězili, před domácím týmem SK Dolní Chabry. Třetí místo obsadili TJ Sokol Červené Janovice a čtvrté největší favorit turnaje mužstvo Ládi Vízka TJ Karlovy Vary-Dvory. To , že si z Prahy odvezeme metrový vítězný pohár nikdo nečekal, samozřejmě mimo nás. Moc nechybělo a odvezli jsme si i další ocenění a to v soutěži o nejlepšího střelce. Tomáš Jarůšek vstřelil čtyři branky shodně s hráčem domácího týmu . V dodatečném rozstřelu, kdo trefí první břevno zvítězil domácí hráč Jonáš Klimt a stal se vítězem soutěže o nejlepšího střelce.                                                                                 Příští rok nás čeká obhajoba, a tak se budeme opět snažit dobře reprezentovat Moravu potažmo okres Blansko a pokusíme se dovést putovní pohár již na trvalo do Vilémovic. Přímo Láďa Vízek nám totiž slíbil, že pokud opět vyhrajeme je metrový putovní pohár náš.

SUPER  AKCE  SUPER  VÝSLEDEK …