VAVŘINEC - VILÉMOVICE 1:0 (0:0)

14.04.2015 20:24

V neděli 12.4. se naplno rozběhly zápasy v okresním přeboru a  my zajížděli na hřiště zachraňujícího se Vavřince a tak jsme nechtěli nic podcenit a vykročit do jarní části vítězně.

Zápas začal vzájemným oťukáváním  a testováním co si kdo může dovolit.První jsme se ,ale osmělil my a na Marošiho přímý kop naši hráči jen těsně nedosáhli.V minutě 10. to Maroši zkoušel přímou střelou ,ale střela šla nad.O několik minut později jsme zahrávali roh ,chyběl nám však důraz v pokutovém území,abychom míč dotlačili do branky.Právě důsledná obrana soupeře nám dělala  problém a těžko jsme se dostávali do hry ,kterou nás zdobila na podzim.V minutě 21.to zkoušel Školař ,ale svým pokusem z dálky neuspěl.V minutě 25 to zkoušel z přímého kopu Vorlický,gólman však střelu vyrazil.Domácí  nepředvedli jen úpornou obranu ,ale také dva velmi dobře zahrané rohy a zle nám zatopili v šestnátce, naštěstí se to obešlo bez gólu.V minutě 39 se ocitl v dobré šanci Pernica .ale minul a když se neujal  ani přímý kop domácích ,šlo se do kabin za nerozhodného stavu.
 Do druhého poločasu jsme chtěli vstoupit s cílem rychle vstřelit branku a  kontrolovat průběh hry.V minutě 50 Korytář střílel z přímého kopu ,gólman míč vyrazil a následný závar v pokutovém území jsme  v gólovou tečku nepřetavili.Domácí po bezgólové první půli vycítili šanci na dobrý výsledek a tak se stále více tlačili před našeho brankáře a v minutě 59. pálili ve velké šanci mimo.Běžela minuta 65.a hrubku v naší obraně využil důsledný Přikryl a tváří v tvář našemu brankáři se nemýlil a poslal míč přesně k tyči a svůj tým do vedení. 1:0. Od těchto chvil jsme se snažili o vyrovnání ,ale přes veškerou snahu ,která se postupem času stávala křečovitou se nám to nepovedlo a domácí si za svůj koncentrovaný a hlavně bojovný výkon vyhrát zasloužili.
SESTAVA: Kyzlink Jakub-Kučera Martin,Vašíček Luboš "K",Korytář Jan,Urbánek Marek-Stupka Jakub,Maroši Jan,Duchovný Robin,Školař Ondřej-Vorlický Jiří,Pernica Marek.
STŘÍDÁNÍ:69.minuta Vašák Miloš za Jakuba Stupku
                  79.minuta Fiala  Jiří za  Luboše Vašíčka
ŽK: 60. minuta Korytář Jan (faul).