TJ VILÉMOVICE - TJ ČECHIE ZASTÁVKA 3 : 3 ( 2:3 )

17.10.2022 14:17

 

Na hodovou neděli 16.10.2022 jsme na našem hřišti hostili tým Čechii Zastávka, který se pohybuje v horních patrech tabulky, ale i tak jsme chtěli doma vyhrát. Kvůli zranění nemohli nastoupit Tomáš Jarůšek, Marek Pernica, Tomáš Fialka a David Maška. Z pracovních důvodů chyběl Tomáš Polách starší.

Úvod zápasu lépe vyšel nám, ale Fried po přihrávce Kasálka mířil ve velmi dobré pozici mimo branku hostů. Ve 13. minutě Zach přihrál do strany rozběhnutému Dingovi, ten poslal nadýchaný centr před branku, na který si naskočil Crhonek a hlavou poslal míč pod břevno a otevřel tak skóre zápasu. Hosté odpověděli nebezpečnými rohy, ale podařilo se nám je ubránit. Dlouhý nákop Siegla si zpracoval Chaloupka, ale jeho střelu gólman hostů chytil. O chvíli později Crhonek vybídl ke skórování Frieda, ale jeho střelu gólman hostů vyrazil na roh. Hosté odpověděli šancí Malaty, ale jeho střelu vyrazil brankář Hlaváček do bezpečí. V další naší akci putoval míč od Frieda přes Hegera na Crhonka k Dingovi, ten přistrčil Chaloupkovi, ale jeho střela byla zablokována obránci. Ve 33. minutě jsme hosty zastavili v našem pokutovém území v rozporu s pravidly a byla z toho penalta, kterou bezpečně proměnil hostující Reiter a srovnal na 1:1. Běžela 35. minuta, když po centru do našeho pokutového území a následné hlavičce poslal míč hlavou do naší branky hostující Kronek, který otočil vývoj zápasu na 1:2 pro hosty. Ve 42. minutě Crhonek vystihl chybnou rozehrávku hostů a po samostatné akci, při které obešel i brankáře, srovnal na 2:2. Ve 45. minutě jsme znovu faulovali hostujícího hráče v naší šestnáctce a hosté měli znovu příležitost zahrávat pokutový kop, který proměnil znovu Rieter a vrátil hostům vedení - 2:3. Po první půli jsme tedy museli dohánět jednobrankové manko.

Do druhé půle vystřídal Davida Frieda Martin Kučera. Začátek poločasu jsme začali znovu lépe my, ale Chaloupka hlavou neuspěl. Z přímého kopu to zkoušel Siegl, ale hostující brankář byl na místě. V 54. minutě přihrál Školař do běhu Hegerovi, který přízemní střelou podél brankáře hostů srovnal na 3:3. O chvíli později po rohu Kasálka se dostal ke střele Siegl, ale jeho zblokovanou střelu se nám přes četné odrazy do branky dopravit nepodařilo. Běžela 61. minuta, když Dominika Dingu nahradil Radek Randula. V další šanci se po akci Chaloupky a Kasálka drali do zakončení Crhonek i Heger, ale jejich pokusy byli zablokovány.  Hosté také nezaháleli a snažili se ohrozit naši branku, a to zejména nebezpečnými rohy, anebo rychlými protiútoky. Za nás se v dobrých šancích objevili Školař, Kasálek, Heger i Crhonek, ale buď se k zakončení nedostali, nebo byli jejich pokusy zablokovány. Po centru Randuly nebezpečně hlavičkoval Chaloupka, ale brankář hostů byl na místě. Po rohu Kasálka mířil hlavou Maška mimo branku hostů. Za hosty zahrozil nebezpečnou střelou Máša, ale náš brankář Hlaváček jeho střelu vyrazil do bezpečí. Při jednom ze soubojů byl zastaven v pokutovém území hostů Kučera, ale rozhodčí tento souboj jako nedovolený neposoudil i když na nás pískl a ne tak jasné, hned dvě. Chvíli na to měli hosté možnost zahrávat přímý kop a po centru do naší šestnáctky a následném závaru míči v cestě do naší branky zabránil Chaloupka. Po jedné z akcí hostů na pravé straně hřiště nebezpečně střílel hostující Malata, ale náš brankář Hlaváček míč vyrazil do bezpečí. Z následného protiútoku se do šance dostali Crhonek a Kasálek, ale neuspěli. Závěr zápasu se blížil, a tak se po zajímavém a dramatickém souboji obě mužstva rozešla smírně.

 

SESTAVA: Hlaváček Filip, Chaloupka Matěj, Siegl Patrik, Maška Josef "K", Školař Ondřej, Kasálek Martin, Zach Vojtěch, Dinga Dominik (61. min. Randula Radek), Heger Tomáš, Fried David (46. min Kučera Martin), Crhonek Tomáš.

 

PŘIPRAVEN: Polách Tomáš mladší.

 

     ŽK: 34. minuta Siegl Patrik (protesty)

            74. minuta Randula Radek (protesty)

            86. minuta Kučera Martin (faul)

                                                                                                                                                                                                                                                    

                                STATISTIKA     TJ  VILÉMOVICE                              

            GÓLY                                                                       PŘIHRÁVKY

               

13.minuta Crhonek Tomáš                                        Dinga Dominik 

42.minuta Crhonek                                                    (samostatná akce )

54.minuta Heger Tomáš                                            Školař Ondřej