TJ VILÉMOVICE - SK ŽEBĚTÍN 0 : 3 ( 0:3 )

15.08.2022 10:44

 

           V sobotu 13.8.2022 jsme na domácím hřišti vstoupili do 1. A třídy krajských soutěží utkáním se Žebětínem a byli jsme zvědaví, jak se nám vstup vydaří. Z rodinných důvodů nám chyběl Marek Pernica a Tomáš Heger. Zranění byli Radek Randula, David Fried a Jan Kubín.

           Úvod zápasu lépe vyšel hostům, když ve 2. minutě, po rychlé akci na levé straně hřiště, Pyšík střelou z úhlu otevřel skóre utkaní 0:1. My jsme odpověděli akcí po pravé straně hřiště, když na míč jen těsně nedosáhl Polách starší. Hosté zahrozili dvěma rychlými akcemi, ale jejich zakončení šlo těsně mimo naši branku. Hosté zahrozili i několika nebezpečně zahranými rohy, které se nám podařilo odklidit do bezpečí. Ke slovu jsme se dostali i my, ale rychlá akce nové posily Crhonka a jeho následná přihrávka byla odražena na roh, ze kterého vznikl menší závar, ale nic jsme z něj nevytěžili. Z dalšího rohu, který zahrával Polách starší to střelou z první zkoušel Kasálek, ale jeho střela byla zablokována. Ve 30. minutě se, po naší chybě v rozehrávce, dostali k míči hosté a rychlou akci zakončil přesnou střelou hostující Bombicz a dal na 0:2. Běžela 35. minuta, když hosté znovu, po našem nedorozumění, rozjeli rychlou akci, na jejímž konci hostující Benahmed střelou k tyči navýšil náskok na 0:3. V samotném závěru první půle zahrával Polách starší roh, na jeho centr si naskočil Siegl, ale jeho hlavička šla pouze do břevna, odkud se odrazila do země a po té míč odklidili hosté do bezpečí. Do kabin se šlo za, pro nás, velmi nepříznivého stavu.

          Druhá půle začala rychlou akcí hostů, ale tentokrát mířili mimo. Po přihrávce Polácha staršího se dostal k míči Crhonek, ale jeho střela šla těsně mimo branku hostů. Po dalších akcích se ocitli v dobrých šancích Jarůšek i Crhonek, ale neuspěli.  V 64. minutě nahradil nový hráč v našem týmu Dominik Dinga Tomáše Jarůška. Technickou střelou to zkoušel Zach, ale jeho pokus vyrazil brankář hostů do bezpečí. O chvíli později Polách starší zahrával přímý kop. Jeho střílený centr Maška tělem poslal těsně mimo branku. Po akci Polácha staršího mířil pohotovou střelou Zach nad branku. V dobré pozici se objevil Dinga, ale střelu mu obránci hostů zablokovali. V 80. minutě nahradil Tomáš Polách mladší Matěje Chaloupku. Do dobré situace se dostal další nový muž v našem dresu Školař, ale vhodný okamžik k zakončení prováhal. Hosté zahrozili přímým kopem, ale tvrdou střelu hostů vyrazil Hlaváček na roh. V samotném závěru se dostal na levé straně hřiště do další šance Crhonek, ale jeho křižná střela šla těsně mimo. Poté utkání již spělo ke svému konci. I když jsme nebyli horším týmem a ve druhém poločasu jsme mohli minimálně vyrovnat, hosté byli produktivnější, a tak jsme ve svém premiérovém utkání museli přijmout hořkost porážky. 

 

  SESTAVA: Hlaváček Filip, Kučera Martin, Maška Josef "K", Siegl Patrik, Školař Ondřej, Chaloupka Matěj (80. min. Polách Tomáš ml.), Zach Vojtěch, Kasálek Martin, Polách Tomáš st., Crhonek Tomáš, Jarůšek Tomáš (64. min Dinga Dominik).

 

PŘIPRAVENI: Maška David, Mareš Lukáš.