TJ VILÉMOVICE - SK VOJKOVICE 3 : 0 ( 1:0 )

29.04.2024 13:23

 

V sobotu 27. dubna 2024 nás čekal další těžký soupeř, a to tým Vojkovic, kde jsme na podzim vysoko prohráli, a tak jsme chtěli hostům porážku oplatit a navázat na poslední dobré výsledky. Nemoc nepustila do hry Ivana Lacka. Kvůli pracovním povinnostem nemohl nastoupit Aleš Kořínek a Patrik Ševčík. Z rodinných důvodů chyběl Marek Pernica. K týmu se oproti minulému zápasu připojil Filip Hlaváček.

Zápas začal opatrným oťukáváním, my jsme se snažili chytrou a rychlou kombinací dostat na dostřel soupeřově brance. Hosté zase hrozili rychlými brejky. Běžela 5. minuta, když po našem drobném zaváhání v rozehrávce hosté v dobré šanci mířili těsně mimo naši branku. My jsme odpověděli rohem Hegera, na který si naskočil Siegl, ale jeho hlavičku gólman hostů vyrazil do bezpečí. O chvíli později, znovu po rohu Hegera, vznikl v pokutovém území menší závar. Míč se nakonec po několika odrazech dostal až k Crhonkovi, ale jeho střela orazítkovala pouze tyč branky hostů. Od ní se pak míč odrazil k Mlčouškovi, který ale střílel nad branku. V další naší šanci Mlčoušek po úniku centroval do pokutového území hostů, ale Sedlák se k lepšímu zakončení nedostal. Po akci Hegera a Havla se dostal k zakončení znovu Mlčoušek, ale jeho střela byla zablokována hráči hostů. Po rohu Hegera se dostal k hlavičce Maška, ale jeho pokus šel nad branku hostů. V další naší šanci se dostal po rychlé akci do pokutového území hostů Fried, přihrál Crhonkovi, jemuž v zakončení zabránil brankář hostů. Hosté hrozili svými rychlými protiútoky a standardními situacemi, které se nám ale dařilo bránit. Ve 38. minutě hosté zahrávali přímý kop, ale šel těsně mimo naši branku. My jsme odpověděli dlouhým pasem Havla na rozběhnutého Crhonka, který chtěl obhodit brankáře, ale jeho střela jen těsně minula tyč branky hostů. O chvíli později nebezpečně střílel Zach, ale jeho střela skončila v rukavicích hostujícího brankáře Strakoně. Hosté zahrozili nebezpečným protiútokem a následným centrem Řeholy, ale jeho centr, před dotírajícími hráči hostů, vyrazil do bezpečí brankář Hlaváček. Běžela 45. minuta, když po centru Mlčouška Crhonek hlavou přehodil v souboji brankáře hostů a otevřel skóre zápasu. O poločase jsme tedy drželi těsný náskok.

Druhá půle začala lépe pro nás a hned ve 49. minutě se po přihrávce Hegera dostal do úniku Mlčoušek, jehož přesnou přihrávku pohotově dorazil do branky Sedlák a zvýšil na 2:0. Hosté odpověděli nebezpečným rohem, ale brankář Hlaváček míč vyrazil do bezpečí. O chvíli později se dostal ke střele hostující Řehola, ale jeho střela skončila v náručí brankáře Hlaváčka. Po akci Havla se k nebezpečné střele dostal Sedlák, jenže jeho střela byla zablokována hráči hostů. V dalších šancích se objevili Crhonek a Mlčoušek, ale nezakončili tak, jak si představovali. V 71. minutě jsme na hřiště poslali čerstvé síly, když střelce naší druhé branky, Richarda Sedláka, nahradil Tomáš Jarůšek a autora dvou gólových přihrávek, Michala Mlčouška, nahradil Václav Koutný. Hosté stále hrozili svými rychlými protiútoky, ale nic z nich nevytěžili. Běžela 77. minuta, když střelce naší první branky, Tomáše Crhonka, vystřídal Martin Kučera. My jsme se snažili přidat ještě další gól, abychom svůj náskok pojistili, ale své akce jsme nedotahovali do konce. V 88. minutě vystřídal Tomáše Hegera Martin Kasálek, který v minulých zápasech vždy přidal ke konci důležité góly. V 92. minutě, po akci Koutného a jeho tečované přihrávce, se dostal k míči Jarůšek, který využili nedorozumění v obránců hostů a obešel i brankáře a dal na konečných 3:0. Utkání se již chýlilo ke svému konci a my si v tomto zápase, kde jsme byli jasně lepším týmem, připsali zasloužené vítězství.

 

SESTAVA: Hlaváček Filip, Maška Josef "K", Siegl Patrik, Chaloupka Matěj, Mlčoušek Michal (71. minuta Koutný Václav), Heger Tomáš (88. minuta Kasálek Martin), Zach Vojtěch, Havel Jan, Fried David, Crhonek Tomáš (77. minuta Kučera Martin), Sedlák Richard (71. minuta Jarůšek Tomáš).

 

ŽK: 82. minuta Havel Jan (faul)

 

              STATISTIKA TJ VILÉMOVICE 

 

GÓLY                                                  PŘIHRÁVKY 

 

45. minuta Crhonek Tomáš                   Mlčoušek Michal 

49. minuta Sedlák Richard                    Mlčoušek Michal 

92. minuta Jarůšek Tomáš                    Koutný Václav.