TJ VILÉMOVICE - SK SLATINA 1 : 1 (1 : 1)

04.04.2023 10:52

 

V neděli 2.4.2023 nás doma čekal další těžký soupeř, se kterým jsme sice na podzim vyhráli, ale na jaře se zatím představili v dobré formě, a tak jsme byli napnutí, jak dnešní duel dopadne. Ze zdravotních důvodů nám chyběli Ondřej Školař, Radek Randula, Marek Pernica a Tomáš Polách starší. Naopak již mohl nastoupit uzdravený Lukáš Mareš.

Utkání začalo lépe pro hosty a hned ve 3. minutě, po přímém kopu, Ben Ayeda našel centrovaným míčem Kočicu a ten přesnou hlavičkou k tyči otevřel skóre zápasu - 0:1. V další dobré šanci se objevili hosté, ale mířili nad naši branku. O chvíli později vysunul do dobré pozice Fried Jarůška, ale jeho pokus byl zablokován hostujícími obránci. Ve 14. minutě byl před hostující šestnáctkou faulován Heger. Přímý kop šel zahrávat Kasálek, jehož přesná střela přes zeď zapadla přesně k levé tyči branky hostů a bylo srovnáno - 1:1. V další povedené akci míč do branky dopravil Kasálek, ale gól nemohl být uznaný, pro těsný ofsajd. Z protiútoku hostí vyrazil náš brankář střelu z úhlu na roh a po jeho zahrání a následné střele ji kryl. Po přímém kopu hostujícího Klimeše netrefil v dobré pozici míč hlavou Kočica tak, jak si asi představoval a jeho pokus šel mimo naši branku. Po faulu hostů na Koutného jsme zahrávali přímý kop v blízkosti pokutového území hostů. Míč si postavil Kasálek, ten našel přihrávkou Siegla, ale jeho pokus zablokovali hostující obránci. V samotném závěru první půle se po přihrávce Sedláka dostal k povedené střele Jarůšek, ale mířil těsně mimo branku hostů. První půle tedy skončila smírně.

Druhá půle začala skvělou příležitostí Jarůška, ale jeho sólo únik zmařil skvělým zákrokem hostující brankář Přerovský. V dobré pozici střílel vedle branky Heger. Po pohotové přihrávce Kasálka chyběl Jarůškovi krok, aby byl u míče dříve než brankář hostů. Hosté se po dobré kombinaci dostali ke střele, ale střídající Nguyen hlavičkoval nad naši branku. V 66. minutě nahradil Tomáše Hegera Martin Kučera. V další šanci chyběl Sedlákovi krok, aby mohl lépe zakončit. Běžela 76. minuta, když nahradil Václava Koutného Lukáš Mareš. O chvíli později Sedlák přihrávkou hledal Mareše, ale ten na jeho přihrávku, sám před prázdnou brankou, jen těsně nedosáhl. V další vyložené šanci netrefil Mareš míč tak, jak si představoval a jeho střela šla mimo. Do samostatného úniku se dostal i Sedlák, ale jeho pokus zlikvidoval skvělým zákrokem hostující brankář Přerovský. Hosté nás ohrozili v 80. minutě, když po závaru v naší šestnáctce míč vytěsnil na roh reflexivním zákrokem náš brankář Hlaváček. Po rohovém kopu Kasálka pohotově hlavičkoval Maška, ale brankář hostů vytasil famózní zákrok a míč chytil. V 90. minutě vystřídal Lukáše Mareše Dominik Dinga. V poslední šanci se ještě ke střele dostali Kučera i Jarůšek, ale na skóre se už nic nezměnilo. V tomto zápase se nakonec obě mužstva rozešla smírně. Nás mohou mrzet nevyužité šance ( minimálně čtyři 100% tutovky), které jsme měli zejména ve druhé půli.

 

SESTAVA: Hlaváček Filip, Fried David, Siegl Patrik, Maška Josef "K", Chaloupka Matěj, Koutný Václav (76. min. Mareš Lukáš, 90. min Dinga Dominik), Heger Tomáš (66. min. Kučera Martin), Zach Vojtěch, Kasálek Martin, Sedlák Richard, Jarůšek Tomáš. 

  

PŘIPRAVEN: Maška David.

 

  ŽK: 57. minuta Hlaváček Filip (protesty)

 

             STATISTIKA   TJ   VILÉMOVICE 

GÓLY                                                       PŘIHRÁVKY

14. minuta Kasálek Martin                        přímý kop (faul na Tomáše Hegera)