TJ VILÉMOVICE - FK RÁJEC-JESTŘEBÍ 4 : 0 ( 2 : 0 )

18.08.2020 12:54

 

V neděli 16.8.2020 jsme na našem hřišti přivítali tým Rájce. Po výborném výkonu v Medlánkách jsme chtěli předvést i na domácím trávníku kvalitní fotbal a kvalitního soupeře porazit.

      Začátek zápasu byl velmi vyrovnaný, my i hosté jsme si připsali po jedné šanci po zahrávaných rohových kopech. V první větší šanci se po přiklepnutí Jarůška ocitl Polách, ale střílel těsně vedle branky hostů. Dobrou šanci hostů vyrazil Veselý na roh. Po jeho zahrání, si na míč naskočil hostující Barta, jeho hlavičku skvělým zákrokem zlikvidoval Veselý. V dobré šanci se ocitl i Pernica, ale nevyužil ji. V 17. minutě Polách přiklepl Jarůškovi, ten obešel i brankáře a přesnou střelou z úhlu otevřel skóre utkání - 1:0. O chvíli později Veselý rychlým a přesným vyhozením míče našel Švancaru, který unikl po levé straně hřiště, našel Polácha, ale jeho střela šla opět jen těsně vedle branky. V další šanci Pernica technickou střelou těsně minul branku hostů. Hosté zahrozili pěkně provedeným protiútokem, ale jejich střela šla těsně mimo. O chvíli později hosté znovu v dobré příležitosti stříleli těsně vedle naší branky. V 39. minutě Švancara přiklepl do běhu Poláchovi, ten byl v pokutovém území faulován a byla z toho penalta, kterou Jarůšek technickou střelou bezpečně proměnil na 2:0. V samotném závěru první půle měl šanci ještě Polách, ale jeho parádní střelu z přímého kopu skvělým zákrokem zlikvidoval gólman hostů. První půle tedy dopadla lépe pro nás a my vedli o dvě branky.

      Druhý poločas začali lépe hosté a hned v 48. minutě nebezpečně hlavičkoval kapitán hostů Nečas. Jeho pokus šel ale těsně mimo naší branky. O chvilku později Zach našel Jarůška, ten Pernicu, ale jeho pokus zlikvidoval brankář hostů. V 54. minutě hostující obránci špatně odkopli míč, toho využil Švancara, který prokličkoval až před brankáře a střelou k tyči dal na 3:0 pro nás. Po vstřeleném gólu jsme dál pokračovali v aktivitě a vytvářeli si šance, které měli Polách i Heger, ale obě zneškodnil brankář hostů. V 68. minutě byl po druhé žluté kartě vyloučen hostující Opatřil. Po vyloučení se šance hostů ještě zmenšily i proto, že jsme nepolevovali a chtěli přidat další branky. Výhodu jednoho muže navíc jsme využili v 82. minutě, když Mikšovský našel Jarůška, který střelou podél gólmana pečetil naše vítězství na 4:0. Závěr zápasu jsme si již pohlídali a připsali si cennou a zaslouženou výhru.

 

SESTAVA: Veselý Zdeněk, Pernica Marek (65.min. Mikšovský Petr), Siegl Patrik (65. min. Randula Radek), Maška Josef "K", Duchovný Robin (81.min. Kučera Martin), Zach Vojtěch (76. min. Azbayar Azzaya), Heger Tomáš (81. min. Mareš Lukáš), Kasálek Martin, Polách Tomáš, Švancara Petr, Jarůšek Tomáš.

 

PŘIPRAVEN: Maška David.