TJ VILÉMOVICE - FK RÁJEC-JESTŘEBÍ 1 : 2 ( 0 : 2)

04.10.2022 14:24

 

V neděli 2.10.2022 jsme na našem hřišti přivítali tým Rájce Jestřebí, kterému se výsledkově daří, ale i tak jsme chtěli po sérii porážek doma uspět a vyhrát. Ze zdravotních důvodů nám chyběli Tomáš Jarůšek, Tomáš Fialka a Martin Kasálek. Naopak již mohl nastoupit minule absentující Tomáš Polách starší, Vojtěch Zach a Filip Hlaváček.

Zápas začal našimi dvěmi šancemi, v té první Pernica poslal do šance Crhonka a v té druhé se, po přihrávce Polácha staršího, dral do šance Heger, ale v zakončení mu zabránil včasným výběhem gólman hostů. Hosté odpověděli dobře zahraným rohovým kopem, z něhož nebezpečně zakončoval útočník hostů Trtílek, ale jeho pokus šel těsně mimo. Po pěkné akci Polácha staršího a Zacha nebezpečně pálil Školař. Jeho technickou střelu však vytěsnil brankář hostů. V 25. minutě, po přímém kopu Pšikala, vyskočil nejvýše v našem pokutovém území hostující Trtílek, který parádní hlavičkou k tyči otevřel skóre utkání - 0:1. My jsme odpověděli přímým kopem Siegla, který rozehrál míč na Zacha a ten nacentroval do šestnáctky hostů. Ale ani Pernica ani Crhonek brankáře hostů nepřekonali. Běžela 34. minuta, když se hosté dostali ve středu pole k míči a po bleskové akci se na konec dostal k zakončení Trtílek, který střelou z úhlu zvýšil na 0:2. My jsme se snažili nepříznivý vývoj zápasu otočit, ale pozorní hosté nás do větší šance nepustili a navíc hrozili nebezpečnými protiútoky. Po první půli tedy hosté drželi dvoubrankový náskok.

Do druhého poločasu nahradil zraněného Marka Pernicu Tomáš Polách mladší a Ondřeje Školaře vystřídal David Fried. Hned v úvodu druhé půle se do dobré pozice dostal Crhonek, ale gólman hostů jeho střelu vyrazil na roh. Rohový kop zahrával Polách starší, ale ani po pořádném závaru jsme míč do branky nedotlačili. My jsme soupeře přitlačili, ale chyběl nám větší důraz v koncovce, či nějaké překvapivější zakončení. Z přímého kopu to zkoušel Polách starší, ale mířil nad. Po odraženém míči se ke střele dostal Polách mladší, ale pálil také nad branku hostů. V 65. minutě vystřídal Radka  Randulu Martin Kučera. Po přímém kopu, který zahrával Polách starší, byl v pokutovém území hostů při snaze o zakončení faulován Siegl a byla z toho penalta. Míč si postavil Heger a pokutový kop tvrdou střelou do středu branky proměnil a snížil na 1:2. O chvíli později hosté docílili vstřelení branky, ale naštěstí pro nás to bylo z postavení mimo hru. V další naší šanci se, po rohu a odraženém míči, dostal ke střele Fried, ale jeho střela šla těsně mimo. Za hosty nebezpečně střílel z přímého kopu Pšikal, jenže jeho střela šla nad naši branku. V dobré pozici se v závěru zápasu ocitl Heger, ale neuspěl. Utkání již spělo ke svému konci a hosté byli dnes v proměňování lepší, a proto si připsali, i přes naši snahu, zasloužené vítězství.  

 

SESTAVA: Hlaváček Filip, Randula Radek (65. minuta Kučera Martin), Siegl Patrik, Maška Josef "K", Chaloupka Matěj, Crhonek Tomáš, Polách Tomáš starší, Zach Vojtěch, Heger Tomáš, Školař Ondřej (46. minuta Fried David), Pernica Marek (46. minuta Polách Tomáš mladší).

 

PŘIPRAVENI: David Maška, Dinga Dominik

 

  ŽK:  6. minuta Siegl Patrik (faul)

         37. minuta Randula Radek (faul)

         66. minuta Polách Tomáš starší (faul)

         84. minuta Heger Tomáš (faul)

 

                                     STATISTIKA     TJ      VILÉMOVICE

                        GÓLY                                                             PŘIHRÁVKA

             69. minuta Heger Tomáš                             pokutový kop (faul na Patrika Siegla)