TJ VILÉMOVICE - FC MORAVSKÝ KRUMLOV 2 : 2 ( 1:1 )

31.10.2022 13:16

 

V neděli 30.10.2022 jsme v posledním domácím zápase hostili lídra tabulky, mužstvo Moravského Krumlova, a i když nás čekalo velmi těžké utkání, tak jsme se chtěli před domácím publikem rozloučit dobrým fotbalem a chtěli jsme urvat nějaký ten bod. V zápase nám chyběl zraněný Marek Pernica, Tomáš Fialka a Martin Kasálek. Kvůli nemoci nemohl nastoupit Martin Kučera. Naopak již mohli nastoupit minule chybějící Patrik Siegl, Tomáš Polách starší a David Maška.

Úvod zápasu lépe vyšel nám a hned v 5. minutě se po přiklepnutí Jarůška dostal ke střele Polách starší, ale mířil těsně mimo branku hostů. Po rohu Polácha staršího mířil hlavou Maška jen těsně nad branku hostů. Hosté proti nám hrozili rychlými náběhy nebo dlouhými auty, ale podařilo se nám je s většími či menšími problémy odvrátit. V 21. minutě se po dlouhém nákopu podařilo míč Poláchovi staršímu posunout na Siegla, který technickým obloučkem přehodil vyběhnuvšího brankáře hostů a poslal nás do vedení - 1: 0. Hosté odpověděli nebezpečnou střelou Stixe, která šla vedle naší branky. Po centru Polácha staršího se do zakončení dral Crhonek, ale v souboji s brankářem hostů zakončit nestihl. Po přistrčení Zacha se do šance dostal Jarůšek, ale jeho pokus vyrazil gólman hostů. V další spolupráci Polácha staršího a Jarůška byl posledně jmenovaný v ofsajdové pozici. V další šanci se po spolupráci Siegla s Crhonkem dostal ke střele Polách starší, jenže proti byl brankář hostů. Po řadě našich šancí se ke slovu dostali hosté, když jsme si po centru z levé strany hřiště srazili míč do vlastní branky a bylo srovnáno 1:1. My jsme odpověděli akcí Siegla, který přistrčil Jarůškovi, ale jeho střelu vyrazil brankář hostů do bezpečí. Po rohu Polácha staršího a hlavičce Crhonka se ke střele dostal Školař, který však nezakončil tak, jak si představoval. V poslední minutě první půle se dostal do šance Chaloupka, ale jeho dorážku těsně před brankovou čárou chytil hostující brankář.

Začátek druhé půle byl opatrný a hra se odehrávala spíše mezi šestnáctkami. V první šanci se objevili hosté, ale menší závar po rohovém kopu se nám podařilo ubránit. My jsme se dostali ke slovu po faulu na Hegera, když se v zajímavé pozici dostal k zahrávání přímého kopu Polách starší, ale jeho technickou střelu vytěsnil brankář hostů na roh. V 66. minutě, po ne zrovna objektivně posouzené situaci, hosté zahrávali přímý kop a centrovaný míč usměrnil do naší branky hostující Jursa a poslal hosty do vedení - 1: 2. My jsme se snažili o vyrovnání, a to se nám povedlo. Běžela 70. minuta, v akci byl Siegel, který přihrál do strany Hegerovi, ten našel Jarůška, jeho přiklepnutí využil Polách starší a přízemní střelou srovnal stav na 2:2. O chvíli později se dostali do šance hosté, ale jejich střelu zlikvidoval brankář Hlaváček. Po těchto akcích se hra znovu odehrával spíš ve středu pole. Ke konci zápasu hosté znovu zahrozili, ale střelu Traoreho chytil brankář Hlaváček. My jsme odpověděli šancí Crhonka, ale bohužel se dostal do ofsajdové pozice. V poslední naší šanci se ocitl Chaloupka, ale v zakončení mířil mimo branku. Závěr tohoto zajímavého utkání, v němž jsme podali proti lídrovi tabulky velmi dobrý výkon a vytvořili si řadu příležitostí se blížil, a tak se nakonec obě mužstva rozešla smírně.

 

SESTAVA: Hlaváček Filip,Fried David, Školař Ondřej, Maška Josef "K", Chaloupka Matěj, Siegl Patrik (85. min. Polách Tomáš mladší), Zach Vojtěch, Heger Tomáš (76. min. Randula Radek), Polách Tomáš starší, Crhonek Tomáš, Jarůšek Tomáš (85. min. Dinga Dominik).

 

PŘIPRAVEN: Maška David 

 

          ŽK:  49. minuta Školař Ondřej (faul)

                  65. minuta Maška Josef (faul)

                  65. minuta Siegl Patrik (protesty)

                 

STATISTIKA     TJ    VILÉMOVICE

 

             GÓLY                                                                 PŘIHRÁVKY

 

             21. minuta Siegl Patrik                                       Polách Tomáš starší

             70. minuta Polách Tomáš starší                        Jarůšek Tomáš