TJ VILÉMOVICE - FC BOSKOVICE "B" 9 : 1 ( 5 : 1)

05.04.2022 12:43

 

V neděli 3.4.2022 jsme v opravdu prvním utkání doma přivítali tým Boskovic "B", který jsme na podzim porazili na jejich hřišti, a tak jsme chtěli uspět i doma. Do zápasu nemohl zasáhnout zraněný Robin Duchovný a z minulého zápasu též zraněný Radek Randula. Kvůli nemoci nemohl do hry Tomáš Polách starší. Z rodinných důvodů chyběl Tomáš Heger a Lukáš Mareš. Z pracovních důvodů nemohli nastoupit Branislav Široký a Petr Mikšovský. Naopak do hry mohli naskočit hrající trenér Patrik Siegl a Tomáš Polách mladší. Novým hráčem je třiadvacetiletý Milan Pavlun, který k nám přišel po delší herní pauze a teprve minulý týden u nás začal s tréninkem.

Úvod zápasu byl vyrovnaný a hra se odehrávala spíše ve středu hřiště. První jsme se dostali ke slovu my, když centrovaný míč Švancary hlavičkoval nad branku soupeřů Pernica. Ve 14. minutě Pernica vysunul do úniku Jarůška, který si míč v plné rychlosti zpracoval, tečovanou přihrávkou před brankou našel Švancaru a ten přizemní střelou k tyči otevřel skóre utkání – 1:0. Běžela 22. minuta, Siegl vyslal do úniku Švancaru, který oklamal obránce kličkou a opět přízemní střelou k tyči navýšil náš náskok na 2:0. V 32. minutě se dostali ke slovu hosté, když Hlaváček obstřelil našeho brankáře a snížil na 2:1. O minutu později Švancara vystihl špatnou rozehrávku hostů, vyměnil si míč s Pernicou a, dnes osvědčenou přízemní střelou k tyči, navýšil náš náskok na 3:1. V 37. minutě Švancara autovým vhazováním našel Pernicu, který skákavou střelou prostřelil brankáře hostů a dal už na 4:1. O chvíli později, po přímém kopu Kasálka, se v šanci ocitl Pernica, ale míč netrefil tak, jak si představoval a střelil mimo. Běžela 37. minuta, Zach našel na levé straně hřiště Švancaru, jehož tečovaný centr doklepl z blízka do branky Jarůšek a zvýšil už na 5:1. Po první půli jsme, díky velmi dobré hře a produktivitě, drželi velmi slibný náskok. 

Druhou půli jsme začali lépe my, když v 48. minutě vyslal do úniku Kasálek Švancaru, jeho přihrávku chtěl do branky dopravit Jarůšek, ale jeho střela byla zablokovaná. Míč se dostal znovu ke Švancarovi, který ho doklepl pod brankářem hostů do branky a dal už na 6:1. O dvě minuty později si Švancara vyměnil míč s Friedem, přihrál Jarůškovi, který dorazil míč do branky a navýšil náš náskok na 7: 1. Hned na to nebezpečně střílel Fried, ale brankář hostů míč chytil. V 61. minutě Jarůšek našel ve středu hřiště Kasálka a ten dal gól střelou z dálky, která se odrazila od tyče do branky a bylo to už 8:1. Hosté zahrozili nebezpečnou akcí, na jejímž konci byl Havlíček, ale mířil jen do boční sítě. Znovu zahrozili hosté o chvíli později, ale Hlaváček nebezpečnou Nedělovu střelu vytěsnil na roh. V 67. minutě nahradil Patrika Siegla Tomáš Polách mladší, který měl premiérový start v našem dresu. Běžela 72. minuta, Kučera našel přihrávkou rozběhnutého Švanacaru, ten se prokličkoval do pokutového území hostů, přihrál Jarůškovi, který překonal brankáře a navýšil na málo vídaných 9:1. V 85. minutě nahradil muže zápasu Petra Švancaru, který byl u osmi našich gólů, a svou premiéru si v našem dresu prožil Milan Pavlun. V utkání jsme předvedli parádní výkon a spoustu krásných fotbalových akcí a odměnou nám bylo vysoké vítězství.

 

SESTAVA: Hlaváček Filip, Kučera Martin, Maška Josef "K", Siegl Patrik (67. min. Polách Tomáš ml.), Chaloupka Matěj, Fried David, Pernica Marek, Kasálek Martin, Zach Vojtěch, Švancara Petr (85. min. Pavlun Milan), Jarůšek Tomáš. 

 

                                                 STATISTIKA TJ VILÉMOVICE 

                       GÓLY                                                                                PŘIHRÁVKY 

                 

                 18. minuta Švancara Petr                                                         Jarůšek Tomáš 

                 22. minuta Švancara Petr                                                         Siegl Patrik

                 33. minuta Švancara Petr                                                         Pernica Marek   

                 37. minuta Pernica Marek                                                       Švancara Petr

                 41. minuta Jarůšek Tomáš                                                       Švancara Petr

                 48. minuta Švancara Petr                                                         Jarůšek Tomáš

                 50. minuta Jarůšek Tomáš                                                       Švancara Petr

                 61. minuta Kasálek Martin                                                       Jarůšek Tomáš

                 72. minuta Jarůšek Tomáš                                                       Švancara Petr

 

ŽK: 12. minuta Pernica Marek (faul)