TJ VILÉMOVICE - ČECHIE ZASTÁVKA 3 : 4 ( 1 : 2)

22.02.2013 11:26

V něděli 17.2.2013 jsme se na hřišti BOBY utkali s účastníkem 1.B třídy Čechií Zastávka. Na hřišti se po delší pauze objevil v našem dresu Dony a hned se prezentoval velice dobrým výkonem. Utkání začalo pro naše barvy velice neštastně a již ve druhé minutě jsme prohrávali po závaru před naši brankou 0:1. Po té se hra pomalu vyrovnávala i když mírná převaha byla na straně Čechie. Po brejku hráče Čechie jsme dostali druhou branku. V první půli jsme si vypracovali minimálně tři vyložené šance, ale bohužel jsme proměnili pouze jednu, kterou vsítil v závěru prvního poločasu Luma.

Na začátku druhého poločasu nás soupeř prvních dvacet minut přehrával a podařilo se mu vsítit další dvě branky, z toho jednu z penalty. Potom se situace změnila a naše družstvo hru vyrovnalo a navíc jsme se po pěkných akcích dostávali do šancí. Podařilo se nám dvakrát skorovat Mikša a Marťas. I nadále jsme ohrožovali soupeřovu branku, ale i přes minimálně dvě vyložené šance se nám vyrovnat nepodařilo.

Celkově lze hodnotit utkání i přes prohru velice kladně. Zápas měl určitě ze všech, dosud odehraných přípravných zápasů, nejvyšší kvalitu.

Tuto neděli 24.2.2013  se utkáme opět na umělce BOBY ve 14.00hod. s dalším účastníkem 1.B třídy Sokolem Lipovec.