TJ VILÉMOVICE - AFK TIŠNOV 0 : 2 (0:0)

23.05.2023 18:30

 

V neděli 21. 5. 2023 pokračovala naše soutěž dalšími zápasy a my se utkali na domácí půdě s mužstvem Tišnova a očekávali jsme v silně okleštěné sestavě velice těžký zápas. Ze zdravotních důvodů chyběl Tomáš Polách starší, Marek Pernica, Lukáš Mareš a nově také Vojtěch Zach. Z pracovních důvodů chyběl Branislav Široký. Kvůli trenérským povinnostem chyběl hrající trenér Patrik Siegl. Na straně druhé již mohl nastoupit Martin Kasálek.

Zápas začal šancemi hostů, ale gólman Maška míč odrazil na roh. My jsme odpověděli centrem Jarůška, který hledal Sedláka, jenže tomu míč v poslední chvíli odkopli hostující obránci. Do úniku vyslal Jarůška přesnou přihrávkou kapitán J. Maška, ale i Jarůškův pokus byl zblokován na roh. O chvíli později Sedlák, ve spolupráci s Kasálkem, vystihli rozehrávku hostů. Sedlák přihrál Jarůškovi, který šel sám na brankáře, ale gólman hostů jeho střelu vyrazil do bezpečí. Na druhé straně hosté rozehrávali dva velmi dobré rohy, ale D. Maška jejich pokusy skvělými zákroky zlikvidoval. Nebezpečnou střelu vyslal na naši branku i kapitán hostů Babička, ale D. Maška vyrazil míč na roh. Z tohoto rohu nebezpečně hlavičkovali hosté, ale D. Maška byl znovu na místě. Hosté to zkoušeli i z přímého kopu, ale D. Maška znovu spolehlivým zákrokem šanci zmařil. Po akci Kučery a Frieda střílel Sedlák mimo. Po další akci střílel Sedlák vysoko nad. Po akci Koutného, Kasálka a Hegera mohl jít do zakončení Jarůšek, ale jeho pokus byl zablokován. O chvíli později dal Heger míč do běhu Sedlákovi, ale také byl zablokován. V samotném závěru první půle zahrával Kasálek přímý kop, ale jeho dalekonosnou střelu chytil brankář hostů Herink. Po první půli tedy panoval bezbrankový stav.

Ze druhé půle byla odehrána snad jedna minuta, když hlavní rozhodčí přerušil utkání kvůli blížící se bouřce, a tak se pokračovalo zhruba za patnáct minut. Po této pauze se hostům podařilo dopravit míč do naší branky, ale naštěstí pro nás to bylo z ofsajdu. V 50. minutě se hosté, po zprvu nenápadné akci, ujali vedení, když hostující Jiří Mašek přesnou trefou překonal D. Mašku a poslal hosty do vedení - 0:1. Hosté pokračovali v aktivitě, ale ani ze dvou střel a ani z rohu nic nevytěžili. My jsme odpověděli akcí Hegera, který našel na pravé straně Kučeru, jenže jeho centr nenašel adresáta. Po rohu hostů nebezpečný centr odhlavičkoval na brankové čáře kapitán J. Maška. Dvě nebezpečné střely vyrazil do bezpečí náš brankář D. Maška. O chvíli později se na levé straně hřiště dostal k míči Kasálek, přesnou přihrávkou našel Jarůška, ale jeho střelu odvrátili hostující obránci na roh. Běžela 81. minuta, když zraněného Václava Koutného nahradil Dominik Dinga. V 88. minutě hosté rozehráli rychlou akci, na jejímž konci míč do sítě dopravil hostující kapitán Babička a zvýšil na 0:2. V poslední minutě se snažil snížit Jarůšek, ale jeho střelu chytil hostující brankář Herink. Utkání tak již spělo ke svému konci a my se museli smířit s porážkou. Hosté byli dnes produktivnější, a tak si odvezli tři body. 

 

SESTAVA: Maška David, Fried David, Školař Ondřej, Maška Josef "K", Chaloupka Matěj, Kučera Martin, Kasálek Martin, Heger Tomáš, Koutný Václav (81. min. Dinga Dominik), Sedlák Richard, Jarůšek Tomáš.

 

PŘIPRAVENI: Hlaváček Filip, Randula Radek.