TJ VILÉMOVICE - AC LELEKOVICE 4 : 4 ( 4 : 2 )

23.08.2021 12:22

 

V neděli 22.8.2021 jsme se v dalším kole naší soutěže utkali na našem hřišti s týmem Lelekovic, který jsme v soutěžním utkání ještě neporazili, a tak jsme to chtěli v neděli napravit.

Zápas začal lépe pro nás a hned ve 3. minutě jsme zahrávali přímý kop.  Kasálek přiklepl míč Poláchovi, ten přihrál Švancarovi, který centrovaným míčem našel Jarůška a jeho střela k tyči otevřela skóre utkaní - 1: 0. Hosté odpověděli rychlým kontrem do naší šestnáctky, ale k zakončení se nedostali. Ve 14. minutě mezi hostujícími obránci došlo k nedorozumění, vytěžil z toho Jarůšek, když se dostal k odraženému míči a pohotovou a hlavně přesnou střelou navýšil na 2 : 0. Běžela 25. minuta, Polách zahrával rohový kop, našel Siegla, který hlavou mířil k tyči hostující branky a dal už na 3 : 0. Hosté se snažili s výsledkem něco udělat, ale když se objevili v šanci, tak jsme se jim dovedli ubránit. Ve 29. minutě Polách poslal do úniku Jarůška, který byl v pokutovém území zastaven v rozporu s pravidly a byla z toho penalta. Míč si postavil Pernica, pokutový kop bezpečně proměnil a navýšil náš náskok už na 4:0. Běžela 33. minuta, když hosté po rychlé akci na pravé straně hřiště pronikli do našeho pokutového území a Hanzlíček technickou střelou snížil na 4 : 1. Ve 39. minutě měli hosté možnost zahrávat přímý kop, Šuler technickou střelou snížil na dvoubrankový rozdíl a bylo to 4:2. Divoká poločasová přestřelka tedy skončila lépe pro nás.

O přestávce jsme udělali v našem mužstvu jednu změnu. Místo Duchovného nastoupil další nováček v našem týmu a to Matěj Chaloupka, který k nám přestoupil ze Sparty Brno, stejně jako už u nás hrající David Fried. Druhou půli začali lépe hosté, když ve 49. minutě zahrávali rohový kop, Stříž který mířil přesně, snížil na rozdíl jediné branky - 4:3. Hosté po vstřeleném gólu převzali iniciativu, byli v utkání aktivnější a vytvářeli si šance, a my jsme se jim s vypětím všech sil snažili bránit. Běžela 58. minuta, hosté po povedeně zahraném přímém kopu srovnali, když míč dopravil do naší sítě Sedláček, a bylo to 4:4. Po vyrovnávací brance se rozpoutal boj o vítěze zápasu. V 68. minutě jsme vystřídali Frieda a na hrací plochu nastoupil Heger. Tímto jsme chtěli zvýšit ofenzívu a pokusit se strhnout vítězství v náš prospěch. Obraz hry se ale moc nezměnil, chvíli jsme za delší konec provazu tahali my, chvíli zase hosté. Z našich šancí stojí za zmínku nebezpečná střela Jarůška. Švancarovi zase stáli v cestě hostující obránci. Zachovi chyběl krůček k zakončení po centru Švancary. Polách mířil, tísněn, těsně mimo. Zajímavý a dramatický zápas, který nezaujatého diváka musel bavit, skončil nakonec smírně.  

SESTAVA: Veselý Zdeněk, Pernica Marek, Siegl Patrik, Maška Josef "K", Duchovný Robin (46. min Chaloupka Matěj), Fried David (68. min Heger Tomáš), Zach Vojtěch, Kasálek Martin, Polách Tomáš, Švancara Petr, Jarůšek Tomáš.      

PŘIPRAVENI: Hlaváček Filip, Valnoha Zdeněk, Kučera Martin.

 

                                   STATISTIKA  -  TJ VILÉMOVICE

                            GÓLY                                                   PŘIHRÁVKY

 

  3. minuta    Jarůšek Tomáš                                            Švancara Petr

14. minuta    Jarůšek Tomáš                                            samostatná akce

25. minuta    Siegl Patrik                                                   Polách Tomáš

29. minuta    Pernica Marek                                             pokutový kop

 

ŽK: 70. minuta Chaloupka Matěj (faul)