SVRATKA BRNO "B " - VILÉMOVICE 3 - 1 ( 2 : 0)

05.11.2018 11:54

 

V posledním utkání podzimní části jsme zajížděli na Svratku Brno, kde jsme se utkali s jejich B týmem a chtěli jsme sezonu zakončit vítězstvím.

Začátek zápasu byl opatrný, ale v první šanci jsme se objevili my, když Kasálek potáhl míč po levé straně hřiště, ale Jarůšek svou dorážku nasměroval těsně mimo soupeřovu branku. Domácí odpověděli střelou Kohouta, kterou Kyzlink vytěsnil na roh. O chvíli později vyslal nebezpečnou střelu domácí Zavřel, jehož střela mířila těsně nad branku. V 15. minutě se dostal ve středu pole k míči domácí Koutník, poslal ho do běhu Rybníčkovi, který technickou střelou podél Kyzlinka otevřel skóre zápasu na 1:0. Šanci srovnat stav měl Jarůšek po přiklepnutí míče od Kuropaty, ale brankář domácích  jeho příležitost zlikvidoval. Běžela 21. minuta a centrovaný míč do našeho pokutového území usměrnil hlavičkou  k tyči domácí Kohout a zvýšil      na 2 : 0.  My jsme se snažili zvrátit nepříznivý stav utkání, ale koncovka akcí se nám nedařila tak, jak bychom si přáli. V 30. minutě Kasálek rozehrál přímý kop na Opletala, který bohužel pálil nad branku. V dobré pozici se ocitl i Siegl, ale jeho střela šla také nad branku domácích. V náběhu se na levé straně hřiště objevil Heger, ale také jemu koncovka nevyšla. Domácí v závěru první půle zahrozili několika nebezpečnými akcemi, ale stav už se neměnil a tak jsme o půli prohrávali o dvě branky.

Druhou polovinu hry jsme začali aktivně ve snaze otočit nepříznivý stav utkání. V první dobré šanci se objevil Heger, ale jeho střelu brankář domácích vyrazil. V 50. minutě Marek Pernica sice dopravil míč do soupeřovy branky, ale bohužel to bylo postavení mimo hru, které ovšem viděl pouze pomezní rozhodčí. Kuropatův  průnik po levé straně hřiště mohl zakončit Jarůšek, ale jeho zakončení  v tísni postrádalo přesnost i razanci. Domácí také nezaháleli a v dobré pozici pálil těsně mimo domácí Zavřel. Běžela 65. minuta, Kuropata střílel z hranice pokutového území, odražený  míč se dostal k Opletalovi, který tvrdou střelou pálil těsně mimo branku domácích. Domácí měli možnost zahrávat přímý kop, ale koncovka jim nevyšla. Do dobré šance se dostal Azbayar, ale brankář domácích byl na místě. V 78. minutě domácí Malůšek vyslal do úniku Koutníka, který přehodil Kyzlinka a dal už na 3 : 0. Běžela 90. minuta  a  Marek Pernica hlavou po rohu Kasálka snížil na konečných 3:1.  Domácí si již konec zápasu pohlídali. I přes porážku v posledním utkání máme za sebou povedenou část sezóny, když jsme v podzimní tabulce obsadili 2. místo a za to patří všem hráčům i trenérovi velký dík.

       

SESTAVA : Kyzlink Jakub - Pernica Marek, Maška Josef "K", Siegl Patrik, Duchovný Robin (46. min.Kučera Martin, Kuropata Radomír (85. min. Urbánek Filip), Heger Tomáš, Randula Radek (46. min.  Azbayar Azzaya), Opletal Petr, Kasálek Martin, Jarůšek Tomáš.

 

PŘIPRAVEN: Vašíček Luboš