Soustředění TJ Vilémovice - Baldovec 2016.

01.03.2016 11:45

Minulý víkend jsme nehráli žádné přípravné utkání, ale od pátku do neděle  (26.2.-28.2.2016) jsme měli po dvouroční přestávce opět soustředění v Baldovci. 

Velice mile nás překvapila skoro stoprocentní účast, což v minulosti také nebylo pravidlem. V pátek jsme začínali odpoledne s prvním tréninkem na umělce a po večeři byl večerní trénink. Na záčátek toho bylo až dost, tak se šlo po projednání taktiky (v restauraci) brzo na kuťe, protože nás čekala nabitá sobota.

Po snídani dopolední trénink, oběd, odpočinek a nástup na odpolední trénink. Po rozdělení do dvou skupin jsme relaxovali ve vodním světě a v solné jeskyni. 

Každý účastník absolvoval púlhodinovou masáž. No a už byl opět večer a tudíž nás čekala večeře a taktika opět v restauraci. V neděli jsme absolvovali dopolední trénink a po obědě jsme se rozjeli do svých domovů. Ještě před odjezdem jsme provedli zhodnocení akce a myslím, že všichni byli velice spokojeni. Trenér  Lukáš s tím, že se stihlo natrénovat vše co si připravil, manažer Grégr s tím, že nás nepotkalo žádné zranění a podařilo se nám, jak se říká "utužit kolektiv" a všichni ostatní s tím, že těžkou zabíračku přežili ve zdraví. Na závěr jsme se ujistili, že na soustředění budeme určitě jezdit i v příštích létech.