SLOVAN BRNO - VILÉMOVICE 2:1 (1:0)

21.05.2017 22:56
       V sobotu 20.5. dalším zápasem 1.B třída a nás čekal další těžký zápas na hřišti Slovanu Brno,odkud se body nevozí lehce.
       Zápas začali lépe domácí a hned v 5.minutě ve své první šanci mířili těsně nad.Běžela minuta 15 a po centru z pravé strany hřiště domácí Šmýd mířil hlavou do břevna.  V naší dobré šanci se po dobré souhře objevil Zmeko jeho střela ,však šla mimo.V minutě 25 se domácí po velmi hezky sehrané akci znovu ocitli v dobré šanci,ale Břežovský mířil těsně mimo.Běžela minuta 30.Dornay zahrával přímý kop na něj si naběhl Randula ,jeho hlavičku brankář domácích vyrazil¨k Maškovi ,ten míč dorazil do branky ,ovšem zastavil nás praporek rozhodčího.V minutě 40.po rychlé akci domácích na levé  straně hřiště a následném centru Inwalda a nešťastné teči Duchovného skončil míč v naší brance  1:0.V samotné závěru první půle se nenápadný oblouček Zmeka snesl na břevno a tak poločas lépe vyzněl pro domácí.
              Do druhé půle jsme vstupovali s tím ,že se pokusíme zápas zdramatizovat.Domácí v úvodu druhé půle trochu polevili  a v dobrých šancích se objevili Korytář i Zmeko,ale k naší smůle jsme je nevyužili.Otřepané klišé nedáš dostaneš zafungovalo v minutě 77 kdy  jsme měli šanci ovšem nevyšla nám finální přihrávka ,míče se zmocnili domácí a jejich rychlý kontr přesnou dorážkou zakončil Inwald 2:0. Běžela minuta 82 a přece jenom se nám podařilo snížit zásluhou Grosse,který zblízka překonal domácího brankáře 2:1.Domácí už si závěr pohlídali a vítězství si vzít nenechali,.
SESTAVA:Urbánek Jiří- Duchovný Robin,Maška Josef "K",Kasálek Martin,Dornay Jan - Kučera Martin,Randula Radek,Pernica Marek,Azbayar Azzaya - Zmeko Ondřej,Gross Miroslav.
STŘÍDÁNÍ:46.minuta Korytář Jan za Azyaye Azbayara
                  80.minuta Blažek Ondřej za Marka 
PŘIPRAVENI : Kyzlink Jakub,Vašíček Luboš, 
ŽK:86.minuta Zmeko Ondřej (faul)