SLOUP - VILÉMOVICE 2:5 (1:2)

15.11.2012 20:17

 V sobotu 10.11. jsme zajížděli do Sloupu,kde jsme předehrávali první jarní kolo.Sloupu jsme měli vracet vysokou porážku z úvodního kola.Chyběli nám stejně jako předchozí týdny dlouhodobí marodi Michal Mikšovský,Ondra Sedlařík a Petr Flek .Navíc  nám chyběl střelec důležitých gólů z posledních kol Lumír Eliáš,který byl společensky zaneprázdněn jako svědek na svatbě.
        Zápas začal  za sice větrného ,ale docela hezkého počasí. Domácí měli úvod a již ve 4.minutě po zprvu nenápadné akci trefili tyč.V minutě 10. jsme ,ale udeřili my.P.Mikšovský nakopl míč na  Vorlického, ten si ho zpracoval zbavil se obranců a střelou k bližší tyči otevřel skóre 0:1.Domácí odpověděli nebezpečným přímým kopem.V minutě 18. domácí po velmi dobře zahrané standartní situaci a střele Klevety,který byl zcela volný ,vyrovnali na 1:1.Po vyrovnané pasáži jsme měli možnost v minutě 33.Po přímém kopu P:Mikšovského nedorazili míč do branky ani Mirek Gross ani bratři Fialové.O minutu později po rohu Mirka Grosse dorážku Honzy Fialy vystihl gólman Polák.První půle pro nás skončila velmi dobře.V minutě  42.vystihl chybnou rozehrávku domácích aktivní Vorlický ,udělal kličku brankáři a do prazdné brány stanovil výsledek první půle na 1:2.
        Druhá půle začala náporem domácích a zněj vyprodukovali pouze břevno.My jsme hrozili rychlými brejky,které táhly hlavně Vorlický,P.Miškovský  Honza Fiala  a Mirek Gross.Domácí měli také nebezpečné standartní situace a jednu jsme odvrátili až když míč z prazdné branky vykopl stoper Vašíček.V 70.minutě jsme podnikly rychlou akci na jejímž konci byla přesná přihrávka P. Mikšovského na Marka Urbánka,který přesnou střelou zvýšil na 1:3.Sloupští fotbalisté  se nevzávali a Kleveta  parádní střelou z přímého kopu snížil v minutě  74. na 2:3.V minutě 76.se probíjel do pokutového území Vorlický , byl  faulován a sám nařízenou penaltu proměnil 2:4.Domácí vystupňovali tlak a snažili se utkání zdramatizovat.To však nepřipustil dnes   parádně hrající Jirka Vorlický ,který po  Šebelově nákopu obešel vše co mu stálo v cestě a v minutě 90. pečetil naše vítězství na 2:5.
        Zvláštní poděkování  patří Petrovi Vávrovi,Petrovi Kvasnovskému a všem ostatním ,kteří naše hráče hlasitě povzbuzovali .Naši hráči se jim za to odměnili na této úrovmi málo vídanou děkovačkou.
        SESTAVA:Urbánek Jiří-Skalický Stanislav,Vašíček Luboš,Stupka Jakub,Urbánek Marek-Fiala Jiří "K",Kučera Martin-Gross Miroslav,Vorlický Jiří,Fiala Jan-Mikšovský Petr
         STŘÍDÁNÍ : 82:minuta  Šebela Michal za Petra Mikšovského
                          87.minuta  Urbánek Filip za Jana Fialu