SLOUP - VILÉMOVICE 2:2 (1:1)

07.04.2014 21:51

Po dlouhé zimní přestávce se naplno rozběhl mistrovské soutěže v okresním přeboru a my zajížděli v neděli 6.4. do Sloupu,kde nás čekal velmi silný soupeř.
Začátek utkání se nesl v opatrném duchu a nikdo nechtěl odkrýt karty jako první . V úvodní šanci se ocitl Eliáš, mířil však nad.Domácí to zkoušeli z přímého kopu,šel však těsně mimo.Skutečně nebezpečná situace nastala v 16.minutě kdy domácí zahrávali roh,který propadl před naší branku ,ale naštěstí se nám míč podařilo uklidit do bezpečí.V minutě 20 domácí špatně rozehráli přímý kop, míč odkopl Stupka na Pernicu,ten postupoval po levém křídle a na hranici pokutového území poslal přihrávku Marošimu,který nekompromisní střelou otevřel skóre 0:1.Domácí zvýšili obrátky a snažili se o vyrovnání ,ve dvou šancích jsme ještě odolali,ale pak přišli dvě opravdu nebezpečné.Nejprve rozezvučel domácí útočník Mikulášek z přímého kopu břevno a poté vyslal nebezpečnou střelu domácí Musil ,která lízla tyč naší branky naštěstí jen zvenku.V minutě 38.jsme po přímém kopu domácích špatně zareagovali v obraně a Mikulášek hlavičkou přiklepl Musilovi ,který prostřelil našeho brankáře a srovnal stav utkání 1:1.Do konce půle se již nic důležitého nestalo a tak poločas skončil smírně .
Druhá půle začala pro nás špatně a hned v 47.minutě zužitkoval dlouhý pas za naši obranu hbitý Mikulášek a obstřelil našeho gólmama a zajistil domácím vedení 2:1.Vedoucí gól domácích měl na nás negativní dopad a my nemohli najít recept na domácí obranu .V minutě 63. to zkoušel Maroši z přímého kopu ,ale chytrou střelou brankáře domácích nepřekvapil.V minutě 70. se ve slibné pozici ocitl Pernica,přihrál Eliášovi a ten nastřelil domácího brankáře.Domácí také nezaháleli ,ale nebezpečnou střelu domácích zlikvidoval brankář Urbánek.Vyrovnat se nám podařilo v minutě 80.když po našem rohu se míč dostal ke Korytářovi ,který se v průběhu druhé půle přesunul na hrot a právě Korytář nacentroval do pokutového území ,kde se nejlépe zorientoval Pernica a hlavou vyrovnal na 2:2.Další pokusy na změnu skóre jak z naší strany ,tak ze strany domácích vyšly na prázdno a tak zápas skončil remízou.
SESTAVA :Urbánek Jiří-Stupka Jakub,Vašíček Luboš "K" ,Korytář jan,Urbánek Marek-Eliáš Lumír,Maroši Jan,Kučera Marti,Mikšovský Michal-Pernica Marek,Mikšovský Petr.
STŘÍDÁNÍ: 68.minuta Vašíček Petr za Petra Mikšovského
                82.minuta Skalický Stanislav za Michala Mikšovského

ŽK: 29.minuta Pernica Marek (nesportovní chování)
40.minuta Kučera Martin (faul)
56.minuta Urbánek Marek (faul)
85.minuta Vašíček Petr (faul)