SLAVKOV - VILÉMOVICE 2:1 (1:1)

10.11.2015 17:59

V sobotu 7.11. jsme zajížděli na poslední utkání I.B třídy  a to do Slavkova,který je naším sousedem v tabulce a tak jsme očekávali vyrovnaný zápas a chtěli jsme si odvézt  alespoň bod.

           Úvod zápasu lépe vyšel domácím a hned v minutě 4 dalekonosnou střelou překvapil našeho brankáře Kyzlinka Kopunec 1:0.My jsme odpověděli akcí Eliáše a Duchovného,kteří připravili střeleckou pozici pro Grosse a ten mířil těsně mimo.Běžela minuta 16. a do dobré šance se dostal Gross ,ale bohužel nezvolil nejlepší způsob zakončení.O chvíli později přistrčil Kučera míč Eliášovi,který z hranice pokutového území trefil k naší smůle tyč.V minutě 24  Pernica poslal do úniku Štrajta ,který potáhl míč a nasměroval přihrávku na dobíhajícího Pernicu a ten srovnal na 1:1.Do konce poločasu byl  průběh utkání vyrovnaný se šancemi na obou stranách a tak poločas skončil smírně.
           Druhá půle začala náporem domácích a ti si vytvářeli šance, my jsme hrozili z rychlých protiútoků,ale nedokázali jsme  je dotáhnout do konce.V minutě 65 se domácí dostali do velké šance ,ale domácího Kuklínka vychytal Kyzlink.O tři minuty později se po našem drobném zaváhání dostali domácí do pokutového území  a  pronikající útočník byl zastaven v rozporu z pravidly a byla z toho penalta,kterou domácí Kuklínek bezpečně proměnil 2 : 1.My jsme se snažili o vyrovnání,ale chyběla nám přesnost ve finální fázi.Běžela minuta 76. a do obrovské příležitosti se dostal Kopunec ,ale Kyzlink mu skvělým zákrokem šanci zmařil.V minutě 82 jsme vytvořili závar pokutovém území a jeden z domácích musel vykopávat míč z prázdné branky.V samotném závěru měl ještě šanci po přihrávce Grosse Pernica ,ale gólman domácích jeho hlavičku vyrazil.Utkání bylo velmi vyrovnané .ale štěstěna přála více domácím a tak si připsali cenné vítězství.
SESTAVA:Kyzlink Jakub - Korytář Jan,Maška Josef,Blažek Ondřej,Vašíček Luboš - Eliáš Lumír,Kučera Martin "K" ,Duchovný Robin,Gross Miroslav - Pernica Marek ,Štrajt Petr.
STŘÍDÁNÍ :46.minuta Fiala Jiří za Ondřeje Blažka
                 68.minuta Urbánek Filip za Lumíra Eliáše
                 84.minuta Kopřiva František za Filipa Urbánka
ŽK:60.minuta Gross Miroslav (filmování)
     78.minuta Korytář Jan (protesty)