RUDICE - VILÉMOVICE 8:3 (4:2)

01.11.2014 07:58

Poslední říjnovou neděli jsme zajížděli do Rudice a každý si jistě vzpomněl na naši loňskou vysokou výhru a tak jsme byli zvědaví jak dnešní zápas dopadne.
Domácí začali aktivně a bylo jich plné hřiště a hned v minutě 8 po naší drobné chybě ,vypálil ránu z hranice pokutového území Sehnal a jeho střela zapadla k pravé tyči 1:0. Naši hráči se hned snažili o brzké vyrovnání ,ale jak Eliášovi tak dvojici Korytář -Pernica se to nepovedlo.V minutě 16 našel brankář Urbánek dlouhým výkopem rozběhnutého Korytáře ,který však svůj únik zakončil nad. V minutě 20. předvedli domácí krásnou kombinační akci, na jejímž konci byl zkušený matador Pernica a střelou pod břevno zvýšil na 2:0.Běžela minuta 23.a znovu domácí Pernica po závaru v našem pokutovém území dopravil míč do branky 3:0.V minutě 27.byl v našem pokutovém území faulován Matuška a z nařízené penalty zvýšil Sehnal na 4:0.Domácí pokračovali v náporu a měli další možnosti ke skórování,ale postupně se hra vyrovnávala .V minutě 40 se ve středu hřiště uvolnil Vorlický st a přihrál Pernicovi ,který obešel i brankáře a snížil na 4:1.O dvě minuty později Eliáš střelou pod břevno snížil na 4:2.Do konce půle jsme zahrávali ještě roh ,ale přidat další gól se nám již nepodařilo.
Druhý poločas začal lépe pro domácí a hned v jeho úvodu po našem nedůrazném odkopu prostřelil Pernica střídajícího Hlaváčka a zvýšil již na 5:2.To byla pro nás studená sprcha a těžko se nám hrálo proti rozjetým domácím.V minutě 58.jsme znovu zachybovali v obraně toho využil domácí Sehnal ,který přesnou střelou z hranice pokutového území zvýšil již na 6:2 .O několik minut později předvedli domácí ukázkový protiútok ,kdy si míč vyměnili Matuška s Pernicou a právě zkušený Matuška naservíroval střídajícímu Vymazalovi přesnou přihrávku a ten dal už na hrozivých 7:2.Nám se podařilo snížit v minutě 71,kdy Eliáš vypálil z hranice pokutového území a střelou k tyči snížil na 7:3.Poslední slovo měli ,ale domácí a po další povedené kombinační akci upravil Vymazal na konečných 8:3.Tentokrát nás domácí přehráli , oplatili nám naši loňskou vysokou výhru a zaslouženě zvítězili.
SESTAVA:Urbánek Jiří-Kučera Martin,Vašíček Luboš "K",Stupka Jakub,Urbánek Marek-Eliáš Lumír,Maroši Jan,Vašák Miloš,Urbánek Filip-Pernica Marek,Korytář Jan.
STŘÍDÁNÍ:22.minuta Vorlický Jiří st za Filipa Urbánka
               46:minuta Hlaváček Filip za Jiřího Urbánka