RÁJEC JESTŘEBÍ - VILÉMOVICE 2:2 (1:1)

28.08.2017 17:29
   Ve třetím kole naší soutěže nás čekali fotbalisté Rájce ,kteří zejména na svém domácím hřišti jsou velmi nebezpeční.
                    Začátek zápasu vyzněl lépe pro nás a hned v první šanci zápasu se objevil Zmeko,ale brankář domácích byl na místě.Vzápětí se v dobré příležitosti objevil Opletal,ale přišla minuta 12. kdy dostal trochu prostoru domácí Macháček a svůj únik zakončil přesnou střelou k tyči  1:0.Domácí mohli přidat další branky ,ale Kyzlink skvělými zákroky náš tým podržel.V naší dobré šanci se objevil opět Zmeko ,ale ani tentokrát recept na brankáře domácích nenašel.Běžela minuta 34. a na  Švihálkův roh si naběhl Pernica a hlavou srovnal skóre zápasu 1:1.Do kabin se tedy šlo za nerozhodného stavu. 
                   Úvod druhé půle patřil hostům,kteří nás přitlačili před branku a my najednou nevěděli kam dřív skočit a nejednou nás podržel výbornými zákroky brankář Kyzlink.Domácí svůj tlak korunovali v minutě 54 ,když po rohu Jelínek hlavou dopravil míč do naší branky a poslal domácí do vedení.My jsme zbraně nesložili a pokoušeli jsme srovnat stav.V minutě 64 k tomu měl velmi blízko Zmeko,ale bohužel nepřelstil domácího brankáře.Dobrou šanci měl po centru Opletala Kučera ,ale hlavou mířil  těsně vedle branky domácích.Běžela minuta 73 míč ve středu hřiště vybojoval Kasálek,vyměnil si míč se Švihálkem a svůj výlet zakončil  parádní střelou k tyči a srovnal na 2:2.V závěru jsme měli ještě příležitosti ,ale Švihálek mířil nad a Kasálek v samotném závěru z přímého kopu také neuspěl.Remízu tak nakonec brala obě mužstva.
 
 
SESTAVA: Kyzlink Jakub - Vašíček Luboš "K",Kasálek Martin,Pernica Marek,Duchovný Robin - Kučera Martin,Opletal Petr,Randula Radek,Polus Jiří - Švihálek Martin,Zmeko Ondřej.
 
 
STŘÍDÁNÍ:79.minuta Kašpárek Michal za Martina Kučeru
                   89.minuta  Azbayar Azzaya.za Zmeka
 
PŘIPRAVENI: Urbánek Filip,Korytář Jan.
 
            ŽK:26.minuta Polus Jiří (faul)
                  39.minuta Randula Radek(faul)
                  86.minuta Zmeko Ondřej (faul