RÁJEC JESTŘEBÍ - VILÉMOVICE 1:1 (0:1)

24.04.2017 22:51
 V neděli 23.4.pokračovala 1.B třída dalšími zápasy a nás čekal zápas v Rájci a chtěli jsme i přes nesporné kvality soupeře pokračovat v dobrých výkonech a hlavně bodovat.
             Začátek zápasu lépe vyšel nám a hned v 5.minutě  si na roh Azbayara naběhl Maška a přesnou hlavičkou otevřel skóre zápasu 0:1 Hned na to se  v další šanci objevil po přihrávce Pernici Gross,ale byl zablokován obránci.V dobré příležitosti se ocitl také Zmeko v poslední chvíli mu míč vypíchl domácí obránce.Z domácích  byl nebezpečný zejména Macháček ,který svou rychlostí a technikou sám dostal do šance a nebo ji připravil ostatním.V 22.minutě napřáhl z dálky domácí Mokrý a jeho dělovka mířila těsně nad.Domácí měli super šanci v minutě 30,ale Urbánek reflexním zákrokem držel čisté konto.První poločas tedy skončil naším těsným vedením.
             Hned v úvodu druhé půle měl dobrou příležitost Gross,ale obránci domácích mu míč vypíchli na roh.Běžela minuta 50. a po našem drobném zaváhání se dostal k míči Macháček a parádní střelou vyrovnal  1:1.Možnost ke vstřelení branky měl po Pernicově přiklepnutí Gross mířil však těsně mimo.Domácí byli ke vstřelení branky nejblíže v minutě 56.,ale míč v poslední chvíli z prázdné branky vykopl Randula.Běžela minuta 75.a Gross se prosmýkl kolem obránců,ale jeho střelu brankář domácích zneškodnil.Konec zápasu byl ve znamení jedné šance na každé straně,ovšem bez gólového efektu a tak remízu nakonec brala obě mužstva.     
SESTAVA : Urbánek Jiří - Duchovný Robin,Kasálek Martin,Maška Josef "K",Dornay Jan - Zmeko Ondřej,Kučera Martin,Randula Radek,Azbayar  Azzaya - Gross Miroslav,Pernica Marek.
STŘÍDÁNÍ: 57.minuta Mareček Lukáš za Ondřeje Zmeka 
                   81.minuta Blažek Ondřej za Azzaye Azbayara 
                   87.minuta Vašíček Luboš za Marka Pernicu        
ŽK: 18.minuta Kučera Martin (faul)
       43.minuta Dornay Jan(faul)
       79 minuta Randula Radek (faul)