Prohra v semifinále okresního poháru až na penalty.

15.05.2012 13:42

V úterý na "Svátek práce", jsme v semifinále okresního poháru přivítali na vlastním hřišti mužstvo z popředí tabulky okresního přeboru, SK Jedovnice.

   Hned od začátku utkání jsme bez respektu zatlačili Jedovnice před vlastní branku a ti evidentně zaskočeni naši agresívní hrou, nevěděli kam dřív skočit. Celý první poločas jsme byli jasně lepší, vypracovali jsme si několik vyložených šancí, ale chyběl nám klid při zakončení. A tak po prvním poločase jsme odcházeni do šaten za bezbrankového stavu.        

   V šatnách jsme si říkali, že i druhý poločas odehrajeme ve stejném stylu, i když nám bylo jasné, že hostující hráči dostanou v kabinách kapky a do druhého poločasu nastoupí s odhodláním zvítězit.  Začátek druhého poločasu nám vyšel náramně.Ve 47.minutě po vyběhnutí brankáře hostí mimo brankové území do souboje o míč s našim Michalem Mikšovským zvítězil náš hráč a poslal nás do vedení 1:0. I když nás hosté místy přehrávali ve středu hřiště, do šancí se nedostávali. A tak jsme opět zahrozili, kdy po krásné akci na jeden dotek mezi P.Mikšovským, M.Mikšovským a Eliášem, kdy posledně jmenovaný celou akci zakončil střelou těsně vedle branky. A tak se potvrdilo známé pravidlo " nedáš - dostaneš" , kdy se hostům podařilo střelou z hranice velkého vápna vyrovnat na 1:1. V 78.minutě vystřídal O.Sedlaříka R.Kučera. Utkání se dohrávalo bez dalších šancí, ale v samém závěru mohli hosté rozhodnout, ale míč směřující do prázdné branky vykopl na poslední chvíli O.Školař. Utkání skončilo nerozhodně 1:1 a tak o postupujícím do finále okresního poháru musela rozhodnout střelba pokutových kopů.   

       Z naši strany byla určena pětice hráčů Mikšovský M., Kučera M., Urbánek M., Školař O., Fiala Jiří. Bohužel hned první penaltu jsme neproměnili a poněvadž hosté sříleli bezchybně, bylo o vítězi rozhodnuto. Postupující Jedovnice nebyli určitě lepším mužstvem, ale šťastnějším. Co nás může těšit, je jednak naše hra a dále to, že Jedovnice se stali vítězi okresního poháru, kde ve finále zvítězili nad Benešovem 3:1 a jedině nad námi nedokázali v normální hrací době zvítězit.

Sestava :  Urbánek J. -  Stupka J., Fiala Jiří., Školař O., Urbánek M., -  Sedlařík O. ( 78.min. Kučera R.) , Mikšovský M., Eliáš L., - Mikšovský P.