Pohár: VILÉMOVICE - RUDICE 4:1 (2:1)

03.10.2012 20:43

V pohárovém utkání,které se hrálo v pátek 28.9. Dal trenér Vašíček přednost i hráčům širšího kádru,ale na hře to nebylo znát a po vzájemném oťukávání,jsme hosty zaskočili gólem.K odraženému míči se dostal Petr Flek z první se do něj opřel , trefil Mirka Grosse od ,kterého se míč odrazil do brány 1:0. Hosté zahrozili šancí Urbánka naštěstí mimo.V minutě 20. si bohužel obnovil zranění Peťa Flek a musel odstoupit. O pět minut později se dral do šance M.Mikšovský ale jeho střelu brankář chytil. Po té přišlo zaváhání našich hráčů a hosté přízemní střelou srovnali krok 1 :1.V minutě 32 unikl po křídle Honza Fiala dal pod sebe na Mirka Grosse ten pálil pouze do připraveného brankáře.V minutě 40 hosté zahráli v pokutovém uzemí rukou a nařízený pokutový kop proměnil Martin Kučera 2:1.
             Druhá půle začala náporem hostí a už v minutě 47. mohli vyrovnat,ale penaltu nařízenou za faul Stupky neproměnil hostující Urbánek.Naši hráči se nevzdávali a šance si vytvořili Gross ,Honza Fiala a M.Mikšovský, ten trefil dokonce tyč. Šanci hostujícího Gromského zmařil dobrým výběhem gólman Kopřiva.V minutě 66. M.Mikšovský vysunul Mirka Grosse ,ten opět prokázal svou rychlost,zbavil se obránců,udělal kličku i brankáři a do prázdné branky zvýšil na 3:1. Hosté odpověděli dvěma šancemi naštěstí mimo. V 82 minutě přišlo definitivní rozhodnutí utkání na roh Grosse naskočil M.Mikšovský brankář míč sice vyrazil, ale do branky ho vrátil Honza Fiala. Zbytek utkání jsme zvládli a postoupili do jarních bojů.

   SESTAVA: Kopřiva Šimon-Skalický Stanislav,Stupka Jakub,Vašíček Luboš "K",Urbánek Marek-Flek Petr,Kučera Martin-Gross Miroslav,Mikšovský Petr,Mikšovský Michal-Fiala Jan

   STŘÍDÁNÍ: 20.minuta Fiala Jiří za Petra Fleka
                       55 minuta Šindelář Václav za Martina Kučeru
                       84.minuta kučera Radek za Petra Mikšovského

              ŽK: 47.minuta Stupka Jakub (faul)
                       60minuta Mikšovský Michal (nahraný pád)