PODOLÍ - VILÉMOVICE 0:0

25.09.2016 21:22

   V sobotu 24.9. pokračovala I.B třída dalšími zápasy a my jsme odjížděli do Podolí ,kde  jsme chtěli prolomit nepříznivé výsledky a konečně zažít radost z výhry v utkání.

                    Úvod zápasu lépe vyšel nám a už ve třetí minutě hlavičkoval po rohu Dornaye Kučera vedle branky domácích.V minutě 8 průnik Zmeka  odvrátila domácí obrana .Běžela minuta 14.a těsně mimo pálil Opletal.O dvě minuty později se domácí Kuropata dostal ke střele ,ale Kyzlink byl na místě.V minutě 20  vystřelil z hranice pokutového území Opletal,  brankář míč vyrazil a v nastalé  situaci měl možnost ke skórování  Korytář a následně Zmeko,ale bohužel se nám míč do branky dopravit nepovedlo.Domácí také nezaháleli a po naší drobné chybě  se ocitli v dobré šanci.V minutě 40 jsme zahrávali roh a technickou střelou chtěl překvapit brankáře domácích Opletal,mířil však těsně mimo.V samotném závěru první půle měl velkou šanci domácí Pokorný,Kyzlink ale jeho střelu vyrazil a Duchovný míč odkopl do bezpečí. První půle tedy skončila smírně.
                          Druhá půle začala domácím náporem , my se bránili jejich šancím.Až v minutě 55. jsme se v šanci objevili také my ,ale Opletal neuspěl.Běžela minuta 61 , míč si vzal na levé straně  Dornay ,dostal se s míčem až na hranici pokutového území a vypálil tvrdou střelu,ale gólman domácích míč vyrazil.A zase to byli domácí a Kyzlink musel předvést parádní zákrok.V minutě 75 to střelou zkoušel Kučera mířil však mimo.Běžela minuta 86 a po přímém kopu,který zahrával Dornay ,se ke střele dostal Eliáš  brankář byl ale na místě.V samotném závěru jsme přestáli ještě jednu dobrou příležitost domácích a tak zápas skončil remízou ,kterou brala obě mužstva.     
SESTAVA:  Kyzlink Jakub - Duchovný Robin, Maška Josef "K",Blažek Ondřej - Mareček Lukáš,Kučera Martin,Opletal Petr,Mikšovský Michal- Zmeko Ondřej,Korytář Jan,Dornay Jan.
 STŘÍDÁNÍ:70.minuta Štrajt Petr za Petra Opletala
                 76.minuta  Eliáš Lumír za Ondřeje Zmeka
                  83  .minuta Kašpárek Michal za Jana Korytáře.
PŘIPRAVENI:Urbánek Marek,Vašíček Luboš
ŽK:83.minuta Blažek Ondřej (faul)