PODOLÍ U BRNA - VILÉMOVICE 2:1 (0:1)

12.09.2017 06:28
 V sobotu 9.9. jsem v dalším soutěžním utkání zajížděli do Podolí,kde jsme chtěli napravit dojem z nepovedeného utkání doma.
          Začátek zápasu byl vyrovnaný ,ale první jsme se osmělili my a v minutě 12 to zkoušel střelou Kasálek ,brankář domácích byl ale na místě.O chvíli později  po rohu Švihálka mířil Opletal hlavou nad.Běžela minuta 19.Opletal našel přesnou přihrávkou Švihálka a ten překonal domácího brankáře a poslal nás do vedení 0:1.O chvíli později Kasálek našel Opletala jeho střelu brankář vyrazil a dorážku Poluse zablokovali  domácí obránci,akce ale pokračovala k míči se dostal Švihálek ale ani jeho střelu brankář domácích za svá záda nepustil.Domácí odpověděli rychlou akcí ,ale Kyzlink byl na místě.V minutě  35. zahrával Švihálek přímý kop na jeho centr si naskočil Pernica ,ale hlavou mířil mimo.Do pokutového území se prokličkoval Zmeko na jeho přihrávku jen těsně nedosáhl Kučera.V závěru první půle domácí zahrávali roh a udělali v našem pokutovém území pořádný  závar,ale naštěstí Kyzlink pohotovou dorážku domácích zneškodnil,poločas skončil naším těsným vedením.
              Druhá půle začala našimi šancemi Kasálek vysunul Švihálka ,ale bohužel neuspěl. V dobré  šanci se ocitl i Opletal ,ale jeho střelu brankář vyrazil.Domácí hru postupně vyrovnali a dostali se i do šancí.V minutě 63 si domácí Musil narazil se spoluhráčem,udělal kličku i našemu brankáři a do prázdné branky srovnal stav utkání 1:1.V minutě 67 brankář Kyzlink zastavil v pokutovém území domácího hráče v rozporu z pravidly a byla z toho penalta ,kterou proměnil Cícha  a zajistil hostů vedení 2:1 .My jsme se snažili o vyrovnání ,zejména Švihálek svými úniky zlobil domácí obranu ,jenže na jeho přihrávky si nikdo nenaběhl.Nejblíže byl vyrovnání v minutě 80 Švihálek ,ale jeho střela z úhlu olízla pouze břevno.Závěr zápasu se blížil a domácí si vzít výhru již nenechali.   
 
 
SESTAVA:Kyzlink Jakub - Vašíček Luboš "K",Kasálek Martin,Pernica Marek,Duchovný Robin - Kučera Martin,Opletal Petr,Randula Radek,Polus Jiří - Švihálek Martin,Zmeko Ondřej.
 
 
 
STŘÍDÁNÍ:73.minuta Kašpárek Michal za Ondřeje Zmeka
                   83.minuta Urbánek Filip za  Martina Kučeru
 
 
 
   ŽK: 66.minuta Kyzlink Jakub (faul)