PAČLAVICE - VILÉMOVICE 5:0 (1:0)

11.06.2018 06:34
V sobotu 9.6. jsme zajížděli na hřiště Pačlavic ,které jsou na prvním místě tabulky a už nemohou být předstiženy,ale i přesto jsme chtěli uspět.
                                  Úvod zápasu lépe vyšel nám a hned v první minutě vyzkoušel pozornost brankáře domácích technickou střelou Švihálek. Domácí vzápětí kontrovali nebezpečnou střelou Pučana,která mířila těsně nad branku a dále přidávali na aktivitě.Běžela minuta 25 ,domácí rozehráli nebezpečnou akci na levé straně hřiště a přihrávku Obruči nešťastně tečoval do vlastní branky Kasálek 1:0.O chvíli později domácí  po rychlé akci orazítkovali dokonce tyč naší branky.V minutě 35. Švihálek zahrával rohový kop, míč nebezpečně prolétl malým vápnem,ale k naší smůle ho nikdo netečoval.V závěru poločasu to nejprve zkoušeli domácí ,ale v dobré pozici netrefili branku a  střelu  Švihálka chytil domácí brankář. Poločas tedy skončil lépe pro domácí.
                                     Druhý poločas začal náporem hostů,kteří byli aktivnější a vytvářeli si nebezpečné situace před naší brankou.V minutě 54 po rychlé akci na jejímž konci byla  pohotová střela Grepla zvýšili na 2:0.O dvě minuty později po rohovém kopu se míč dostal k Pučanovi,který mířil přesně a navýšil náskok na 3:0.Nám se hra nedařila tak jak jsme si představovali chyběla lehkost,pohyb a překvapivá přihrávka,kterou bychom domácí zaskočili.Běžela minuta 67 , po velice fotbalově povedené akci dopravil míč do naší branky Špatina a dal na 4:0.Běžela minuta 70 a centrovaný míč dopravil do naší branky hlavou domácí Pučan a navýšil náskok na 5:0.Možnosti dát gól jsme byli nejblíže v minutě 80.když po přímém kopu  Kasálka se k odraženému míči dostal Opletal ,jeho dorážka mířila ,ale pouze do břevna domácí branky.Závěr utkání si domácí již pohlídali a mohli oslavit nejenom vitězství  v utkání ,ale i postup do vyšší soutěže.
 
SESTAVA: Široký Branislav - Kučera Martin,Maška Josef "K",Kasálek Martin,Vašíček Luboš - Kašpárek Michal,Opletal  Petr,Randula Radek,Azbayar Azzaya - Švihálek Martin,Kučera Lukáš.
 
STŘÍDÁNÍ: 61.minuta Lebiš Radek za Martina Švihálka
                   83.minuta Kyzlink Jakub za Lukáše Kučeru
                   87.minuta Vávra Petr za Petra Opletala.