PAČLAVICE-DĚTKOVICE - VILÉMOVICE 3:1 (1:1)

13.06.2016 18:31

 V neděli 12.6. v předposledním kole jsme zajížděli do Pačlavic,které jsou aktuálně druhé v tabulce a tak jme očekávali velice těžké utkání,ale přesto jsme chtěli uspět.

     Začátek zápasu byl vyrovnaný ,ale první  se v šanci ocitli  domácí a po nebezpečně zahraném rohu skončil  míč na břevně naší branky.V minutě 18  Kyzlink  skvěle zasáhl proti hlavičce  domácích.O minutu později míč před šestnáctkou převzal Švihálek a prodral se s ním až před domácího brankáře ,kterého obstřelil technickou střelou a zajistil nám vedení 0:1.Běžela minuta 22 a v dobré pozici se ocitl po přihrávce Korytáře Pernica ,mířil však do boční sítě. Domácí se snažili o vyrovnání a v minutě 32..opět hlavou mířili těsně mimo.Běžela minuta 37 a domácí z přímého kopu orazítkovali břevno ,akce ale pokračovala a po závaru v šestnáctce srovnal přízemní střelou kapitán Špatina 1 : 1.Těsně před koncem první půle  měli domácí ještě jednu tutovku ,kterou Kyzlink vyrazil.Poločas tedy skončil smírně.

      Druhá půle začala náporem domácích a my měli plné ruce práce s jejich bráněním.Běžela  minuta 59.domácí Doležel dostal přesnou přihrávku , obstřelil našeho brankáře a poslal domácí do vedení 2:1.Tlak  domácích se zvyšoval a přibývali i šance ,ale naštěstí pro nás měli domácí s jejich proměňováním potíže a nebo byl na místě brankář Kyzlink.My jsme nehráli tak jak jsme si představovali a nic se nám nedařilo.V minutě 72. navýšil vedení domácí Pučan,který po individuální akci technickou střelou překonal Kyzlinka 1 : 3.Domácí si již vzít vítězství nenechali a zaslouženě vyhráli.

SESTAVA: Kyzlink Jakub  - Vašíček Luboš,Mikšovský Petr,Blažek Ondřej,Urbánek Marek - Eliáš Lumír "K", Kučera Martin ,Švihálek  Martin,Duchovný Robin - Pernica Marek,Korytář Jan.
STŘÍDÁNÍ: 46.minuta Vávra Petr za Petra Mikšovského
ŽK: 60.minuta Korytář Jan (protesty)
      64.minuta Eliáš Lumír (faul)