PAČLAVICE/DĚTKOVICE - VILÉMOVICE 1:3 (1:2)

02.04.2017 14:43
V sobotu 2.4. pokračovala 1.B třída dalším kolem a my jsme odjížděli do Pačlavic ,kde jsme se chtěli napravit dojem z nepodařeného zápasu  s Čebínem.
           Úvod zápasu se lépe povedl nám a hned 1.minutě mířil Gross nad.Běžela minuta 4 a zaváhání domácího obránce s brankářem využil Pernica a přesnou střelou k tyči otevřel skóre  0:1.O chvíli později to zkoušel opět  Gross , který svou rychlostí a důrazem platil na obránce domácích,ale tentokrát neuspěl.V další šanci se objevil Pernica ,ale mířil těsně mimo.Domácí to zkoušeli zejména z rohů ,které zahrávali velmi nebezpečně ,ale naši obránci si s nimi dokázali poradit.V minutě 25.vyslal Švihálek do úniku Grosse,ale jeho střela šla těsně nad.Běžela minuta 31 a po našem drobném zaváhání se dostal k míči domácí Jiříček a srovnal stav zápasu 1:1.O chvíli později to zkoušeli domácí tvrdou střelou z 25 metrů   ,ovšem Urbánek byl na místě.V poslední minutě první půle  dostal dobrý míč za obranu Pernica,který předložil  milimetrovou přihrávku Grossovi a jeho tvrdá střela skončila za zády domácího brankáře  1:2.Poločas tedy pro nás skončil jednobrankovým náskokem.
              Druhá půle začala náporem domácích ,kteří se snažili zvrátit nepříznivý vývoj zápasu.Velmi nebezpečné byly přímé kopy ,které vždy znamenali pro naši branku velké ohrožení.Domácí tedy měli převahu a my hrozili rychlými protiútoky,ale žádný se nám nepovedl dotáhnout do konce.V minutě 78 byl vyloučen Randula po druhé žluté kartě a tak  nám trochu zatrnulo.Ovšem jen na chvíli. Běžela minuta 81 a my měli možnost rozehrávat přímý kop,míč si postavil Švihálek ,který parádní a přesnou střelou zaskočil domácího brankáře 1:3.poslední minuty se neskutečně vlekly,ale naši hráči si obětavým a týmovým výkonem již vítězství vzít nenechali.
SESTAVA :Urbánek Jiří - Duchovný Robin,Maška Josef "K",Kasálek Martin,Dornay Jan - Kučera Martin,Švihálek Martin,Randula Radek,Azbayar Azzaya - Pernica Marek,Gross Miroslav.
STŘÍDÁNÍ : 78.minuta Blažek Ondřej za Azzaya Azbayara
                    89.Vašíček Luboš za Martina Švihálka
ŽK: 75.minuta Randula Radek (faul)
       78.minuta Randula Radek (faul)
ČK:Randula  Radek ( 2 žluté karty)