OLOMUČANY - VILÉMOVICE 4:4 (2:0)

19.09.2013 16:01

V neděli 15.9. jsme k dalšímu utkání okresního přeboru zajížděli do Olomučan a chtěli jsme odčinit domácí porážku a odvézt si bod ,popřípadě tři.
Začátek zápasu zvládli lépe domácí a měli dvě šance v té první šla střela z přímého kopu těsně nad a v té druhé těsně vedle tyče.Co se domácím nepovedlo v úvodu vyšlo v minutě 10. kdy si na rohový kop naskočil útočník Štěpánek a zcela volný hlavou mířil přesně k tyči 1:0.My jsme kontrovali šancí P.Mikšovského ,kterého dlouhým nákopem vyslal do úniku Vašíček ,který zakončil slabou střelou, se kterou neměl gólman domácích problémy.V minutě 20. jsme vyrobili další minelu na levé straně hřiště ,domácí odcentrovali, míč se dostal ke zcela volnému kapitánovi Dvořáčkovi ,který z hranice šestnáctky pohodlně zvýšil na 2:0.Domácí byli aktivnější a přehrávali nás.Hrající trenér Vorlický přeskupil řady a vysunul se do útoku. Recept jak na obranu soupeře ukázal nejprve Vorlický ,kterému brankář šanci nadvakrát zmařil a před koncem půle také Eliáš ,jenž se položil do centru Vorlického, ale hlavou trefil břevno.
Druhý poločas jsme zahájili podstatně lépe ,než ten první a již v 50.minutě se Vorlický uvolnil ve středu hřiště,míč zatáhl k levé straně hřiště ,odcentroval ,Pernica se položil do centru a hlavou snížil na 2:1.Domácí to zkoušeli z přímého kopu Urbánek však byl na místě a střelu vyrazil.V minutě 58. se domácí dostali opět na dostřel naší branky Urbánek znovu střelu zneškodnil.Vyběhnuvšího brankáře domácích zkoušel chytře přehodit Maroši ,ale míč šel těsně mimo branku.V minutě 66. Vorlický znovu zacentroval do pokutového území ,na míč si naskočil opět Pernica a hlavou srovnal na 2:2.Naši hráči nepolevovali a snažili se urvat vítězství pro sebe.Nejprve to zkoušel Korytář ,jeho střela z přímého kopu šla těsně nad.Na Marošiho roh si naskočil Fiala hlavou mířil nad branku domácích.V minutě 75 to zkoušel Eliáš jeho střelu ,ale gólman lapil.V minutě 77.se dostali do našeho pokutového území domácí ,náš kapitán si pomohl faulem a penaltu proměnil Opletal 3:2.V minutě 81.byla naše snaha o vyrovnání korunována úspěchem,když centr Štrajta odrazili domácí pouze k Marošimu a ten střelou z 25 metrů srovnal na 3: 3.Minuta 86.přinesla radost domácím, centr z levé strany hřiště poslal hlavou zcela osamocený kapitán Dvořáček do naší branky 4:3.V minutě 88.Maroši zahrával přímý kop , našel v pokutovém území opět Pernicu,který jak jinak než hlavou uzavřel divokou přestřelku na 4:4.Remíza byla asi spravedlivým vyústěním gólových hodů v Olomočanech.
SESTAVA :Urbánek Jiří-Vašíček Luboš"K",Vorlický JIří,Korytář Jan-Fiala Jiří,Kučera Martin-Eliáš Lumír,Maroši Jan,Štrajt Petr-Mikšovský Petr,Pernica Marek.
PŘIPRAVENI:Skalický Stanislav,Urbánek Marek,Stupka Jakub.Zouhar Josef.
ŽK: 28.minuta Štrajt Petr(faul)
      34:minuta Kučera Martin (faul)
      37.minuta Korytář Jan (faul)