OLOMUČANY - VILÉMOVICE 0:5 (0:2)

12.10.2012 19:41

První říjnovou neděli jsme zajížděli do Olomučan , se kterými jsme se utkávali spíše v přípravě než v soutěžním utkání. Navíc celý den hustě pršelo a tak byl terén na hranici regulernosti, ale utkání se dalo odehrát. Navíc nám chyběl Honza Fiala (pracovní povinosti) a zranění Michal Mikšovský,Petr Flek ,Lumír Eliáš a Ondra Sedlařík.Trenér Vašíček proto musel sáhnout do širšího kádru.
                     Rozhodčí po prohlídce hrací plochu uznal za způsobilou a tak se mohlo začít.Terén byl velmi těžký pro obě mužstva ,ale naši hráči se s těmito těžkostmi vypořádali přece jen lépe a již v 5.minutě Martin Kučera vysunul Mirka Grosse, ten potáhl míč po křídle a poslal ho do pokutového území ,kde ho přesnou střelou poslal do branky P.Mikšovský 0:1.Dále jsme pokračovali v aktivní hře a vytvořili si řadu šancí,aktivní byli hlavně Jirka Vorlický ,Mirek Gross,P.Mikšovský a Josef Zouhar.Naopak domácí nás ohrožovali zejména ze standartních situací,které domácím zmařili buď brankář Urbánek nebo obránci nebo těžký terén.Ke konci poločasu naši hráči měli dvě šance, tu první po akci Vorlického nevyužil Gross ,tu druhou v minutě 41.kdy opět unikl Vorlický,který obešel obránce, vystřelil a jeho střelu sice brankář vyrazil,ale pohotově ji doklepl Mirek Gross 0:2.
                    Druhá půle začala pro nás dobře a pozornost brankáře vyzkoušel kapitán Fiala parádní střelou.Domácím zmařil možnost na snížení Urbánek ,když kryl střelu z přímého kopu.V průběhu druhé půle přestalo pršet a tak podmínky se přece jen zlepšili.My jsme dál hráli aktivně a soupeře jsme ohrožovali hlavně rychlými protiútoky.V minutě 75 výkopem od branky Stupka našel Vorlického ten se zbavil obránců a přehodil brankáře domácích 0:3.V minutě 83. Fiala našel nákopem z poloviny hřiště opět Vorlického ten se zbavil obránců obešel i brankáře a poslal míč do prázdné branky 0:4.Definitivní KO pro domácí byla minuta 87.Martin Kučera dlouhým pasem vyslal do úniku Mirka Grosse ten obešel obránce i brankáře a do prázdné branky pečetil naše vítězství 0:5.Pro domácí byl výsledek krutý ,ale naši hráči předvedli parádní výkon a výhru si zasloužili.

    SESTAVA: Urbánek Jiří-Skalický Stanislav,Stupka Jakub,Vašíček Luboš,Urbánek Marek-Zouhar Josef,Fiala Jiří "K" -Gross Miroslav,Kučera Martin,Vorlický Jiří-Mikšovský Petr

    STŘÍDÁNÍ:84.minuta Ševčík Michal za Jiřího Vorlického
                   88.minuta Kučera Milan za Petra Mikšovského

     PŘIPRAVEN :Kučera Radek

                       ŽK: Mikšovský Petr (faul)