OLEŠNICE - VILÉMOVICE 2:1 (1:1)

29.04.2013 08:49

Fotbalové jaro se naplno rozběhlo a tak jsme v neděli 28.4. odjížděli na horkou půdu do Olešnice s níž jsme doma prohráli 2:3,měli jsme jim tedy co vracet.Nemohli jsme počítat s Petrem Štrajtem,který onemocněl naopak naskočit mohl ve středu chybějící Mirek Gross.
Od začátku zápasu bylo patrné ,že jsme nepřijeli prodat svou kůži lacino a zahrozili několika náznaky šancí.Domácí nám ukázali ,že standartní situace zahrávat umějí a roh,který kopali v 6 minutě byl velmi nebezpečný.Jestliže Mirek Gross zakončoval na dlouhou nohu a nedal míči patřičnou razanci, pak střela Jirky Fialy po přiťuknutí P. Mikšovského šla jen těsně mimo.V16.minutě Šindelka lišácky poslal Grosse do šance ,ten však trefil pouze brankáře.Domácí se dostávali do šancí hůře,ale i tak nám zatrnulo v minutě 25 ,naštěstí byl omáván ofsajd . V minutě 32.jsme ztratili zbytečně míč ve středu hřiště byl z toho faul a následný přímý kop usměrnil hlavou domácí záložník Daniel přesně k pravé tyči 1:0.My jsme odpověděli zvýšením aktivity a v šanci se objevil po přihrávce Eliáše P.Mikšovský.V minutě 41. jsme se dočkali P.Mikšovský vyslal do úniku Mirka Grosse a ten střelou k tyči vyrovnal 1:1.Dvě minuty před koncem první půle unikl opět aktivní Gross , byl faulován a domácí obránce byl po právu vyloučen.
Poločas tedy skončil smírně 1:1.
Druhá půle začala šancí Mirka Grosse bohužel ji neproměnil.Po této akci se hra odehrávala většinou ve středu hřiště zejména my jsme nebyli tak aktívní až na 56.minutu kdy rozehrával Šindelka přímý kop po faulu na Eliáše.Domácí gólman jeho střelu vyrazil a následnou dorážku Marka Urbánka také.Osudná nám byla 65. minuta ,domácí rozehrávali opět přímý kop a znovu Daniel nejprve hlavou trefil tyč, následnou dorážkou však uklidil míč do naší branky 2:1.Zbraně jsme však nesložili a snažili se o vyrovnání,ale už se nám to tolik nedařilo.Navíc jsme také museli do hrávat o deseti.Po druhé žluté kartě byl vyloučen P.Mikšovský.Náš závěrečný tlak vyšel na prázdno a zkušení domácí si již vítězství vzít nenechali.Snad jim to oplatíme ve finále poháru OFS.
SESTAVA:Urbánek Jiří-Stupka Jakub,Vašíček Luboš,Kvasnovský Petr,Urbánek Marek-Kučera Martin,Fiala Jiří"K"-Eliáš Lumír,Šindelka Roman,Gross Miroslav-Mikšovský Petr
STŘÍDÁNÍ:70.minuta Vašíček Petr za Lumíra Eliáše
PŘIPRAVENI: Kučera Milan,Skalický Stanislav
ŽK: 50. minuta Mikšovský Petr(faul),81:minuta Mikšovský Petr(držení ze dres)
ČK: 81.minuta Mikšovský Petr ( 2 ŽK)