OLEŠNICE - VILÉMOVICE 0:1 (0:0)

06.05.2014 21:11

První květnová byla dalším hracím dnem okresního přeboru a my zajížděli do Olešnice ,kde jsme ještě nevyhráli a i když postavení obou mužstev v tabulce hovořilo v náš prospěch ,rozhodně jsme se jako favorit necítili ,ale i přesto jsme chtěli uhrát dobrý výsledek.
Úvod zápasu byl velmi vyrovnaný a opatrný a nikdo nechtěl vyložit karty jako první.Obě mužstva spíše hlídala střed hřiště a nějakou pěknou akci jsme neviděli.V minutě 14.se v dobré pozici v objevil Skalický ,ale byl náhlou volností tak překvapen ,že jeho střela šla vedle.Domácí zahrozili z přímého kopu ,který šel do zdi.V minutě 25 jsme podnikli rychlý protiútok domácí ho odvrátili na roh ,ten zahrával Maroši ,ale Korytář těsně nedoskočil.Naše hra nebyla tak nápaditá jako v předchozích utkáních a domácí také neoplývali velkou aktivitou a tak se toho v první půli moc neodehrálo.Domácí to zkoušeli střelami z dálky ,ale neúspěšně. My jsme zakončili první půli přímým kopem Marošiho ,který směřoval do pokutového území,ale nikdo ho nezasáhl.
Na začátku druhé půle zahrával roh Maroši,který opět prosvištěl pokutovým územím bez odezvy.V minutě 50. se v nebezpečné akci objevili domácí ,ale zakončili naštěstí vedle.Po těchto akcích se hra znovu odehrávala spíše ve středu hřiště.Nedařila se finální přihrávka a tak jsme moc fotbalové krásy neviděli.Závěrečná dvaceminutovka byla už zajímavější .V minutě 70 se ve velké příležitosti ocitl Pernica.ale nevyšel mu krok a tak nestihl zakončit.V minutě 78. se v po přihrávce Pernici objevil P.Mikšovský,mířil ale mimo.Domácí zahrozili v minutě 85 ale skvělým zákrokem nás podržel gólman Urbánek,který lapil jedovku z poza pokutového území.O dvě minuty později si na roh Marošiho naskočil M.Mikšovský ,ale hlavou dal nad.Rozhodující moment se odehrál v minutě 89.Maroši parádní přihrávkou vybídl ke skórování Pernicu ,který chladnokrevně zakončil k tyči 0:1.Konec zápasu jsme si již pohlídali a odvezli si cenné vítězství.
SESTAVA: Urbánek Jiří-Eliáš Lumír,Korytář Jan,Vašíček Luboš"K",Urbánek Marek-Skalický Stanislav,Kučera Martin,Maroši Jan,Mikšovský Michal-Mikšovský Petr,Pernica Marek.
STŘÍDÁNÍ:72.minuta Stupka Jakub za Stanislava Skalického
               90. minuta Fiala Jiří za Marka Pernicu
ŽK: 21 .minuta Korytář Jan (faul)
      33.minuta Skalický Stanislav (faul)
      54 .minuta Mikšovský Petr (faul)
      84.minuta Pernica Marek (oplácení)