MEDLÁNKY - VILÉMOVICE 2:2 (0:1)

14.08.2017 06:35
     V sobotu 12.8. začal nový soutěžní ročník 1.B třídy a my na úvod zajížděl na hřiště Medlánek,které loni byli v B skupině 1.B třídy v horních patrech tabulky. 
     Začátek zápasu se lépe vyvíjel lépe pro nás a hned v minutě 7 po ruce domácích v pokutovém území.jsme zahrávali pokutový kop ,který s přehledem proměnil Polus 0:1.O chvíli později jsme měli možnost zvýšit náskok ,ale Randula ,který se prokličkoval až před brankáře mířil nad.V minutě 20.na Švihálkovu přihrávku jen těsně nedosáhl Polus.Zdálky to zkoušel i Kasálek  jeho tvrdou střelu,ale brankář domácích vyrazil na roh.Závěr první půle patřil domácím ,kteří se objevili v několika skvělých příležitostech a my je jen s vypětím všech sil ubránili .Do kabin se tedy šlo za našeho těsného vedení.
         Druhá půle začala naší šancí,ale střela Kučery šla těsně mimo.Po této naší akci začal tlak domácích,kteří si vypracovávali šance a z jedné z nich dokonce orazítkovali břevno.My jsme kontrovali střelou Poluse,kterou brankář domácích vytěsnil na roh. V minutě 75. byl při jednom z našich protiútoků faulován Korytář a Kasálek tečovanou střelou zvýšil na 0:2.Domácí se ,ale nevzdávali a vrhli vše na ofenzivu.V minutě 81 se jim po hezké akci ,na jejímž konci byl Šudoma ,podařilo snížit na 1:2.Jejich tlak pokračoval a v samotném závěru se jim přece jen povedlo srovnat ,když hlavou dopravil míč do sítě Vojtíšek2:2.Remízu nakonec brala obě mužstva.
 
SESTAVA:Kyzlink Jakub - Vašíček Luboš "K",Kasálek Martin,Pernica Marek,Duchovný Robin  - Kučera Martin,Opletal Petr,Randula Radek,Kašpárek Michal - Polus Jiří,Švihálek Martin.
 
 
STŘÍDÁNÍ: 67.minuta Urbánek Filip za Martina Kučeru
                    74.minuta Korytář Jan za Jiřího Poluse
                    82.minuta Lebiš Radek za Michala Kašpárka