LÍŠEŇ C - VILÉMOVICE 0:0

26.04.2016 21:48

       V neděli 24.4. pokračovali dalším kolem mistrovské soutěže a my zajížděli do Líšně, místní jsou  sice poslední ,ale na jaře předváděli dobré výkony a ani na podzim u nás nehráli špatně.

      Zápas začal opatrným oťukáváním a hra se odehrávala spíše ve středu hřiště.Po čtvrthodině hry se do dobré pozice dostal unikající Štrajt byl však zastaven a rozhodčí posoudil ,že byl zákrok v souladu z pravidly.Domácí  šanci z pravé  strany hřiště   vyrazil brankář Kyzlink .Běžela minuta 27 a Štrajt nasměroval míč na Eliáše ,který těsně nedosáhl.V závěru půle měli šanci domácí,ale mířili těsně mimo .Poločas tedy skončil bez branek.

       Ve druhé půli měli úvodní šanci domácí, mířili však hlavou těsně nad.V minutě 50 to zkoušel z přímého kopu Švihálek  gólman ,ale vyrazil na roh.V další šanci se objevil Eliáš brankář domácích ,ale skvěle zasáhl.Běžela  minuta 60 Eliáš centroval Pernica však mířil hlavou těsně mimo. Po těchto akcích se hra odehrávala zase spíše ve středu hřiště .Těsně před koncem se domácí dostali do dobré příležitosti ,ale naštěstí jsme se ubránili a tak nakonec remízu brala obě mužstva. 

SESTAVA : Kyzlink Jakub - Fiala Jiří , Maška Josef "K", Korytář Jan,Urbánek Marek - Eliáš Lumír,Opletal Petr,Švihálek Martin,Kučera Martin - Pernica Marek,Štrajt Petr.
STŘÍDÁNÍ: 66.minuta Duchovný Robin za Petra Štrajta
                 89.minuta Vávra Petr za Petra Opletala 
                 90.minuta Vašíček Luboš za Marka Pernicu.
ŽK: 41 minuta Kučera Martin (faul)