LIPŮVKA - VILÉMOVICE 2:4 (1:3)

28.04.2015 21:04

Další kolo okresního přeboru se odehrálo v neděli 26.4. na Lipůvce,která disponuje kvalitním týmem a tak jsme právem očekávali těžký zápas.

       Úvod zápasu byl zcela v režii domácích ,kteří nás přitlačili k naší brance a vytvořili si řadu příležitostí,ale  Kyzlink v naší brance  předvedl parádní zákroky a podržel náš tým.Studenou sprchou tedy pro domácí bylo, když  v minutě 12. zahrával Maroši  roh,na který si naběhl Duchovný a parádním volejem prostřelil domácího brankáře  0:1.Domácí vše vrhli do útoku a ještě zvýšili tempo a my měli plné ruce práce abychom ubránili náš náskok .Za nás vyslal střelu na domácího brankáře Korytář ,gólman se z povděkem protáhl.V minutě 29. jsme udělali chybu ve středu hřiště ,domácí přenesli hru na pravou stranu ,následoval  přízemní centr,který zakončili střelou pod břevno a srovnali stav na 1:1.Dokonalý obrat se nám podařil v samotném závěru první půle.V minutě 41 se  to sice centrujícímu Vorlickému a hlavičkujícímu Korytářovi nepovedlo,ale v minutě 44.zahrával roh Maroši a znovu Duchovný pohotovým  volejem překonal gólmana hostí 1:2.Hned o minutu později se na hranici pokutového území otočil s míčem Pernica a střelou do levého horního rohu zvýšil na 1:3.
        Začátek druhé půle se nám nevydařil. Hned v minutě 47.jsme udělali chybu ,domácí nás za to potrestali  a technickou střelou z hranice pokutového území snížili na 2:3.Domácí se snažili o vyrovnání a nám se otevřel prostor pro rychlé protiútoky .V minutě 63.se na levé straně uvolnil Mikšovský  a jeho centr napálil z voleje  Pernica ,gólman však předvedl parádní zákrok.Svoji pověstnou střelu vyslal i Mikšovský ,ale bez gólového efektu.Svým strážcům unikl i Vorlický ,ale dnes ve svých dvou šancích mu nebylo souzeno vstřelit gól.Běžela minuta 79. Pernica obehrál dva domácí hráče a přiklepl rozběhnutému Eliášovi ,který podél brankáře zvýšil na 2:4.Eliáš měl šanci zvýšit skóre ještě jednou, jeho střela se však otřela o tyč a šla mimo.V závěru měl možnost zvýšit stav střídající Vašíček ,mířil však mimo ,ale i tak jsme si odvezli důležité vítězství. 
SESTAVA:Kyzlink Jakub - Fiala Jiří,Školař Ondřej,Urbánek Marek- Maroši Jan - Eliáš Lumír,Duchovný Robin,Kučera Martin "K",Korytář Jan-Vorlický Jiří ,Pernica Marek.
STŘÍDÁNÍ:58.minuta Mikšovský Petr za Marka Urbánka
                84.minuta   Vašíček Luboš za Jiřího Vorlického
                89.minuta  Stupka Jakub za Lumíra Eliáše.