LIPOVEC - VILÉMOVICE 2:4 (0:1)

31.05.2016 21:37

V neděli 29.5. jsme zajížděli k dalšímu derby zápasu do Lipovce a po nepovedeném pohárovém utkání jsme chtěli ukázat ,že fotbal hrát umíme .

      Zápas začali lépe domácí a již v šesté minutě prověřil Kyzlinka Horáček.My jsme odpověděli v minutě 17 ,kdy  se parádně  opřel do míče Opletal,jenže jeho střela orazítkovala spojnici břevna a tyče domácí branky.Běžela minuta 21. a domácí Keprt se zbavil našich obránců ,ale jeho pokus obstřelit Kyzlinka  skončil na tyči.V minutě 22 se centr domácího Zouhara snesl naštěstí pouze na břevno naší branky. Běžela minuta 26. a Kučera nacentroval do pokutového území ,kde si naběhl  Eliáš  a tvrdou střelou propálil vše co mu stálo v cestě  a poslal nás do vedení 0:1.Domácí se  snažili o vyrovnání ,ale v minutě 33 mířili těsně mimo.Běžela minuta 36 Kučera našel přihrávkou volného Štrajta ,který dobrou příležitost neproměnil.V samotném  závěru první půle měl dobrou příležitost domácí Keprt ,ale Kyzlink byl na místě.

     Druhá půle začal šancí Keprta ,ale mířil těsně nad.V dobré příležitosti se ocitl Eliáš,ale náš náskok nezvýšil.V minutě 63.fauloval unikajícího Keprta v pokutovém gólman Kyzlink a následovala penalta ,kterou bezpečně proměnil M. Sedlák a srovnal na 1 : 1.Běžela minuta 66. a domácí Vágner fauloval v pokutovém území unikajícího Štrajta,následovala červená karta  a byla nařízena penalta,kterou proměnil Pernica 1 :2.Za domácí to opět zkoušel Keprt ,ale Kyzlink skvělým zákrokem jeho šanci zmařil.V minutě 79 Eliáš vyvezl míč na polovinu hřiště a vyslal do úniku Štrajta,který přihrávkou našel volného Pernicu a ten podél domácího brankáře zvýšil náš náskok na  1 : 3.Běžela minuta 85 a Štrajt prošel do pokutového území ,udělal kličku i brankáři a do opuštěné branky navýšil naše vedení už na 1 : 4.  V závěru zápasu sice snížil krásnou střelou M.Sedlák  na 2 :4,ale my jsme si již vítězství vzít nenechali.

SESTAVA : Kyzlink Jakub - Duchovný Robin,Blažek  Ondřej,Maška Josef "K",Urbánek Marek - Kopřiva František,Opletal Petr,Kučera Martin,Eliáš Lumír -  Štrajt Petr,Pernica Marek.
STŘÍDÁNÍ:  83.minuta Vašíček Luboš  za Františka Kopřivu
                  88.minuta Vávra Petr za Lumíra Eliáše.
ŽK : 19.minuta Blažek Ondřej (faul)
       63.minuta Kyzlink Jakub (faul).