LIPOVEC - VILÉMOVICE 1:3 (0:1)

05.06.2017 15:22
V neděli 4.6. jsme k  dalšímu  utkání 1.B třídy odjížděli do Lipovce,kde se nám loni na jaře podařilo vyhrát  a tak jsme byli zvědaví jak to bude letos.
                  Úvod zápasu lépe vyšel domácím a ti se objevili ve dvou dobrých šancích.Nám  v začátku zápasu chyběla přesnost přihrávek ,hlavně ta finální ne a ne se povést.Až v  minutě 17 Kasálek poslal do úniku Švihálka ,jeho střela z úhlu však úspěšná nebyla.Střelami to zkoušeli Kučera i Švihálek ovšem také bez úspěchu.Nebezpečně v minutě 25. střílel také Azbayar,jeho střela šla ale nad.Domácí nás zlobili zejména z rohových kopů ,které zahrávali velmi nebezpečně.Běžela minuta 36 a my rozehráli rychlou akci na jejímž konci byl Zmeko ,jeho tvrdou střelu brankář domácích vyrazil.O minutu později se objevil v šanci Švihálek ,ale i na něj vyzrál brankář  domácích.V minutě 41.byl při průniku faulován Randula  a Švihálek z přímého kopu parádní střelou k tyči nedal brankáři domácích šanci a poslal nás do vedení 0:1.Po první půli jsme bránili těsný náskok.
              Hned v úvodu druhé půle jsme měli dvě velmi dobré příležitosti ke vstřelení branky ,v té první Kasálek vybídl ke skórování Švihálka,který nejvhodnější okamžik ke střele prováhal.V té druhé po rohovém kopu a hlavičce Mašky mohl míč dorazit do branky Zmeko,ale tísněn mířil vedle.V minutě 63. si míč na polovině soupeře vyměnili Azbayar se Švihálkem,na centr Azbayara si naběhl Gross,jeho střelu brankář domácích vyrazil ,k míči se dostal Švihálek,který přesnou střelou k tyči zvýšil na 0:2.Domácí zbraně nesložili a v minutě 67 se jim povedla pohledná akce ,když Matuška poslal do úniku R.Sedláka ,který zkušeně obstřelil vybíhajícího Urbánka 1:2.Domácí mohli vzápětí i vyrovnat ovšem tvrdou střelu F.Musila  zneškodnil parádním zákrokem Urbánek. Běžela minuta 77. a naši rychlou akci na pravé straně potáhl Gross ,jeho tečovaná přihrávka se dostala ke Švihálkovi,který střelou k tyči překonal brankáře domácích potřetí 1:3.V minutě 80 ještě Švihálek vybídl ke skórování Kasálka,ale jeho tvrdou střelu brankář domácích vyrazil.V samotném závěru ještě mohl navýšit náš náskok střídající Vašíček ovšem těsně nedosáhl na přihrávku Zmeka.Závěr se blížil a my si připsali cenné vítězství.
SESTAVA: Urbánek Jiří - Kučera Martin,Maška Josef "K",Kasálek Martin,Duchovný Robin - Gross Miroslav,Opletal Petr,Randula Radek,Azbayar Azzaya - Švihálek Martin,Zmeko Ondřej.
STŘÍDÁNÍ: 81.minuta Mareček Lukáš za Miroslava Grosse
                   85.minuta Blažek Ondřej za Azzaye Azbayara
                   89.minuta Vašíček Luboš za Martina Švihálka 
PŘIPRAVEN:Kyzlink Jakub
ŽK: 87.minuta Zmeko Ondřej (faul)