LETOVICE - VILÉMOVICE 0:5 (0:2)

10.09.2014 21:22

V neděli 7.9. jsme zajížděli na hřiště nováčka okresního přeboru do Letovic,který bývá velmi nevyzpytatelný soupeř a proto jsme očekávali velmi těžký zápas.
Utkání začalo za velmi krasného letního počasí a v první šanci se objevili domácí ,ale v dobré pozici mířili nad.V minutě 7 Kučera vybojoval ve středu hřiště míč poslal ho do běhu Pernicovi ,ten si míč připravil na levačku a střelou do horní poloviny branky otevřel skóre utkání 0:1.Běžela minuta 20.Vorlický st unikl po křídle a nabil M.Mikšovskému ,ale jeho střela postrádal razanci a přesnost.Domácí se ocitli v dobré pozici po naší chybičce v minutě 24,ale střela šla naštěstí pro nás těsně mimo. O chvíli později nám trochu zatrnulo znovu ,ale domácí útočník byl z dobré pozice tak překvapen ,že koncovku nezvládl a míč poslal vedle.V minutě 34 rozebralo obranu trio Vorlický ml - Maroši - Vorlický st a posledně jmenovaný střelou přesně k tyči zvýšil náš náskok na 0:2.V závěru půle jsme podnikly dva rychlé protiútoky do soupeřovi obrany avšak bez gólového efektu.
Začátek druhé půle byl vyrovnaný ,ale postupem času jsme přebírali otěže utkání a začali jsme domácí převyšovat ve všech směrech.V minutě 59 se k odraženému míči před domácím pokutovým územím dostal Eliáš a přesnou střelou k tyči zvýšil už na 0:3.V těchto chvílích utkání se nám dařilo kontrolovat průběh utkání ,avšak chyběla přesná finální přihrávka.To vše se povedlo v minutě 75 kdy Vorlický st.poslal míč do běhu Vorlickému ml a ten mířil přesně a bylo to už 0:4.V minutě 80 jsme udělali chybu ve středu hřiště a domácí útočník běžel sám na Hlaváčka ,který však dobrým zákrokem náš tým podržel.Snížit stav mohli domácí ještě v minutě 85 ,ale domácí záložník mířil těsně vedle. V minutě 89 se prosmýkl do pokutového území domácích Vorlický st přihrál Filipu Urbánkovi jeho střelu gólman domácích vyrazil ,míč se dostal k Pernicovi ,který přesnou dorážkou stanovil konečnou podobu výsledku 0:5 a my si odvezli zasloužené vítězství.
SESTAVA : Hlaváček Filip-Stupka Jakub,Urbánek Marek,Korytář Jan,Kučera Martin-Vorlický Jiří ml,Maroši Jan "K" ,Vašák Miloš,Mikšovský Michal-Vorlický Jiří st,Pernica Marek.
STŘÍDÁNÍ:56.minuta Eliáš Lumír za Miloše Vašáka
               72.minuta Urbánek Filip za Michala Mikšovského.