LETOVICE - VILÉMOVICE 0:2 (0:1)

21.05.2013 07:37

 

Neděle 19.5. byla dalším hracím dnem okresního přeboru a my zajížděli do Letovic,které na jaře prokázali dobrou výkonost a vyhráli s týmy výše postavenými v tabulce.
Začátek utkání nám vyšel parádně a již v sedmé minutě jsme šli do vedení,když spolupráci tria Eliáš-P.Mikšovský -Hloušek
přetavil za přispění domácích obránců posledně jmenovaný Hloušek 0:1.Domácí odověděli nebezpečně zahrávaným přímým kopem se kterým si poradil brankář Urbánek.Letovického brankáře zaskočil také dlouhý nákop Vašíčka,který málem skončil gólem.V minutě 20. si na roh Štrajta naskočil stoper Vašíček a jeho hlavičku vykopl z prazdné branky domácí obránce.Hra se po té odehrávali ve středu hřiště my jsme hrozili s protiútoků zejména Hloušek ,P.Mikšovský a Eliáš spolu se Štrajtem byli v tomto směru velmi aktivní.Ke konci poločasu zahrozili nadvakrát domácí ,ale naštěstí se nám podařilo udržet slibný poločasový výsledek.
Úvod druhé půle začal akcí Štrajta a Eliáše,který vystřelil nad.Domácí v dobré situaci přestřelili.My hrozíme opět naší silnou zbraní a to rychlými protiútoky,které podnikali hlavně Štrajt ,Hloušek ,P:Mikšovský a Eliáš.Od 65 .minuty domácí vystupňovali tlak a vytvořili si velmi dobré střelecké příležitosti ,které se nám podařilo eliminovat.V 70.minutě domácí zahrávali roh o míč si řekl domácí stoper a na krásnou střelu,kterou vyslal na naši branku musel brankář Urbánek vytasit ještě parádnější zákrok.My jsme odpověděli únikem Hlouška ,který však nedotáhl do konce.V minutě 82 v době kdy nápor domácích gradoval se nám povedl rychlý kontr míč skončil sice v zámezí . Po té chtěl rychle rozehrát letovický brankář, výkop se mu nepovedl, míče se tak zmocnil Eliáš,který sním udělal pár kroků a nechytatelnou střelou z 25 metrů pečetil naše vítězství 0:2.V poslední minutě měli domácí ještě jednu tutovku,ale Urbánek vynikajícím reflexem uhájil naše čisté konto a my si odvezli důležité tři body.
SESTAVA: Urbánek Jiří-Skalický Stanislav,Vašíček Luboš "K",Stupka Jakub,Urbánek Marek-Vašíček Petr,Kučera Martin-Eliáš Lumír,Mikšovský Petr,Štrajt Petr-Hloušek Pavel
STŘÍDÁNÍ: 85.minuta Zouhar Roman za Pavla Hlouška
                90.minuta Kučera Radek za Petra Mikšovského