LETOVICE B - VILÉMOVICE B 3:2 (3:1)

12.09.2017 06:31

Milí sportovní přátelé. 

  V sobotu 9.9.2017 zajiždĕlo naše B mužstvo na hřišťĕ Letovíc , kde se utkali z jejím B mužstvem
  Naše mužstvo bylo značnĕ oslabeno a hráče jsem zhánĕl celý týden,protože se my v průbĕhu týdne omluvilo 8 hráčù, dalši 2 hračí šli z mužstvem A a 3 hráče máme zranĕný. 
  Do zápasu jsme vstoupili ospalé a vůbec jsme nedokázali udržet balón na kopačkách a zbytečnĕ jsme ho odevzdávali soupeři, který v 1 poločase byl víc na míči a taky první šancí promĕnili v první gol,kdy v 19 minutĕ se na pravé stranĕ , hostující útočník  uvolnil, přes  našeho obránce a vystřelil k bližší tyči a slabý článek našeho mužstva brankář Vávra pustil míč do síťĕ.
  Neubĕhli ani tři minuty a náš brankář znovu nesmyslnĕ vymyšlél ,kdy si dvakrát narazil míč z Jirkem Filalem a pak při špatné rozehrávce namazal střednímu útočníkovi, který dal do prázdné branky na 2 : 0..
   Dalši průbĕh utkání se odehrávalo mezi velkýma vápnama až do 38 minuty, kdy do našeho vápna vbĕhl hostující hráč a Radek Kučera ho fauloval a rozhodčí odpískal penaltu, kterou hostující hráč promĕnil a zvýšil na 3:0.
   Blížil se konec prvního poločasu,a ve 42 minutĕ jsme  i my dali gól, kdy si při rohovém kopu  nabĕhl náš obrance  Jirka Fiala na centr a střelou snížil na 3: 1.
   Do 2 poločasu jsem vystřídal  a na hřišťĕ jsem poslal Krejčího a dolů jsem dal Janika. 
   Hned od začátku jsme domácí přitlačili  k jejímu vápnu a v 52 minutĕ ,náš nejlepší hráč Lukáš Kučera vstřelil kontaktní gól na 3:2. I dál jsme domácí hráče přehrávali a mĕli jsme 40 minut na vyrovnání,ale ani 2 vyložené gólové šancé Honze Korytáře který šel sám na brankaře,a vůbec netrefil branku a ani 1 gólová šance Lukáše Kučery a nespočet šancích jiných hráčů jsme nedokázali vstřelit vyrovnávací gól a zápas jsme prohráli 3: 2. 
   Chtĕl bych tim to podĕkovat všem hráčů, hlavnĕ za druhý polčas, kdy jsme pustili soupeře sporadicky na naší půli a pokárat nejhoršího hráče p.Vávry za laciné góly, protože kdyby nĕco chytil tak výsledek mohl být jiný. 
   Další utkání hrajeme v nedĕli 17.9. 2017 na domácím hřišti, kde přivítáme Vodĕrady. Začáték utkání je v 16.00 . Příjde nás v plném počtu povzbudit.  S pozdravem Vávra P.
 
  Sestava:  
Brankář: Vávra Petr
Obrana: Lebiš, Kučera R. , Fiala J. , Semerad, 
Zaloha: Štrof,Kučera Mil. ,Sedlak, Kučera L,
Útok   :  Korytář Jan , Janik Ladislav,
 
Žluté karty : 41 minutĕ- Štrof
                        82 miinutĕ-Ķorytář
 
Střídání   : 45 minutĕ  ( Janík- Krejčí )