KOTVRDOVICE - VILÉMOVICE 1:1 (1:0)

24.06.2013 18:41

Neděle 16.6. byla dalším hracím dne okresního přeboru a my jsme zajížděli na horkou půdu do Kotvrdovic,které k jistotě udržení v soutěži potřebují každý bod.
Úvod zápasu se nesl v opatrném duchu,my jsme zahrozili akcí Grosse na jejímž konci byla slabá střela Šindelky mimo,ale to už domácí roztáčeli kolotoč nebezpečných akcí do kterých se dostávali překvapivě snadno,protože jsme jim to umožňovali nedůsledným obsazováním útočných hráčů soupeře.Zejména defenzivní hráči naší záložní formace své úkoly plnili nedůsledně a v akcích našich hráčů chyběla překvapivá přihrávka, světlou vyjímkou byla akce z minuty 23.kdy dlouhým nákopem vyslal brankář Urbánek do úniku Grosse,který prchl svým strážcům,ale střelu gólman domácích vyrazil.Domácí v minutě 28. zahrávali přímý kop a náš brankář měl plné ruce práce z jeho likvidací.Kotvrdovští fotbalisté se v minutě 32. zaslouženě ujali vedení po dobré kombinační akci,když přihrávku z levé strany doklepl do prázdné branky útočník Sehnal 1:0.Do konce poločasu měli domácí ještě několik šancí a zaslouženě po první půli vedli.
O přestávce musel trenér Vašíček zvýšit hlas a důrazně domluvit našim hráčů vytkl jim zejména neplnění taktických pokynů při obsazování hráčů.Domluvu si hráči vzali k srdci a chtěli zlepšeným výkonem napravit špatný dojem z první půle.V úvodu se sice ocitl v šanci Sehnal ,ale recept jak na domácí obranu ukázal Martin Kučera,ale jeho kolmice na Grosse byla bohužel do velmi těsného ofsajdu.V minutě 58 jsme udělali chybu v rozehrávce a domácí útočné duo šanci nevyužili.V minutě 60. byl blízko k vyrovnání Štrajt ,ale jeho střelu z přímého kopu zastavilo břevno.To se povedlo v minutě 62. na roh Šindelky si naběhl kapitán Vašíček a hlavou vyrovnal 1:1.Proti dobré příležitosti domácích v minutě 70.musel vytasit Urbánek další reflexivní zákrok. Vlnu vášní vyvolal zákrok na unikajícího domácího Stehlíka ,ale rozhodčí ho jako penaltový neposoudil. Domácí v závěru měli ještě jednu dobrou příležitost ,ale naštěstí ji nevyužili a tak zápas skončil remízou 1:1.
SESTAVA: Urbánek Jiří-Flek Petr,Stupka Jakub,Vašíček Luboš"K",Urbánek Marek-Kučera Martin.Štrajt Petr,Eliáš Lumír-Skalický Stanislav,Šindelka Roman,Gross Miroslav.
STŘÍDÁNÍ:65.minuta Zouhar Roman za Petr Štrajta
               90.minuta Kučera Milan za Stanislava Skalického