KOTVRDOVICE - VILÉMOVICE 0:7 (0:3)

03.10.2013 19:22

Poslední zařijovou neděli nás čekal zápas s tradičním soupeřem a to s týmem Kotvrdovic,tyto zápasy bývají vždy velmi zajímavé a mnohdy i s nečekaným výsledkem.
Začátek utkání se nesl v náporu domácích ,kteří měli v úvodu více ze hry , vytvořili si i příležitosti ,ale naštěstí je nevyužili. Aktivní byl v tomto směru zejména domácí útočník Sehnal ,který se objevil hned ve dvou šancích.Při té první střílel těsně mimo a přité druhé se parádním zákrokem vytasil brankář Urbánek.V minutě 15 se zastřeloval Vorlický,avšak střela z přímáku šla těsně vedle.V minutě 20 kombinovali před pokutovým územím Maroši s Eliášem,jeho střelecký pokus brankář vyrazil před Pernicu ,který doklepl míč do odkryté branky 0:1.O dvě minuty později střelu domácích vyrazil brankář Urbánek.V minutě 26.Vorlický unikl obráncům ,ale střřílel těsně mimo.Běžela minuta 36, Vorlický vybojoval míč ve středu hřiště ,zbavil se svých strážců a podél brankáře zvýšil naše vedení na 0:2.Aktivní Sehnal opět vyzkoušel Urbánka,který jeho střelu vytěsnil na roh.V minutě 42. znovu Vorlický vybojoval míč postupoval po pravé straně a jeho polocentr ,polostřela ,kterou tečoval domácí obránce skončila v brance 0:3.
Druhá půle začala pro nás velice dobře už v minutě 48. poslal Maroši do brejku Vorlického ten obešel i brankáře a zvýšil na 0:4.V minutě 54.centroval Vorlický do pokutového území, na míč si naskočil Pernica a hlavou přidal další gól 0:5.Naši hráči pokračovali v aktivitě ,nohy obráncům motali zejména Vorlický a Pernica a právě toto duo si spolupráci zopakovalo v minutě 68.Vorlický zpětnou přihrávkou nabil Pernicovi a ten z hranice pokutového území přesnou střelou zvýšil už na 0:6.Domácí měli ještě jednu příležitost ,ale Urbánek si opět věděl rady a střelu vyrazil na roh.Z přímáku to zkoušel Maroši ,ale jeho střela šla nad branku domácích.Gólový účet uzavřel v minutě 83.P.Mikšovský ,který postupoval sám na brankáře domácích ,ten jeho střelu vyrazil,ale proti jeho dorážce hlavou byl bezmocný 0:7.Naši hráči si parádním výkonem zajistili cenné vítězství.
SESTAVA:Urbánek Jiří-Stupka Jakub,Vašíček Luboš"K",Fiala Jiří,Urbánek Marek-Eliáš Lumír,Kučera Martin,Maroši Jan,Štrajt Petr-Vorlický Jiří,Pernica Marek.
STŘÍDÁNÍ :53.minuta Korytář Jan za Petra Štrajta
                75.minuta Mikšovský Petr za Lumíra Eliáše
PŘIPRAVENI:Urbánek Filip