KOTVRDOVICE - VILÉMOVICE 0:2 (0:0)

25.04.2013 08:45

Ve středu 24.4. v 17 hodin začalo utkání s tradičním soupeřem a nám všem určitě strašila v hlavě porážka z podzimu
4:0.Pohár je však jiná soutěž a tak jsme přijeli s postupovými ambicemi.
Začátek zápasu byl opatrný nemastný,neslaný a moc fotbalové krásy k vidění nebylo .Za zmínku stojí snad jen břevno domácích po krásné střele Stehlíka.My jsme zahrozili střelou Marka Urbánka a rychlou akcí na jejímž konci byla střela Martina Kučery.Domácí ofezivní snahy řídil hlavně rychlý Stehlík,ale jeho střely naštěstí zlikvidoval náš brankář Jirka Urbánek.A když se neujala střela Marka Urbánka po centru Petra Vašíčka šlo se do kabin za stavu 0:0.
Ve druhém poločase naši hráči přidali na důrazu a začali vytvářet tlak na domácí obranu.Klíčový moment přišel v minutě 59. naši rychlou akci na jejímž konci byl rychlý Štrajt ,kterého fauloval brankář. Následovala červená karta a penalta k ní se postavil Eliáš a poslal nás do vedení 0:1.Domácí po té měli šanci k vyrovnání ,ale naše obrana pracovala dobře a po rychlé akci v minutě 77. Marek Urbánek dal do běhu P.Mikšovskému a ten pečetil naše vítězství 0:2.Pozornou hrou se nám podařilo dovézt utkání do vítězného konce a postoupit do finále.
SESTAVA :Urbánek Jiří-Skalický stanislav,Vašíček Luboš,Kvasnovský Petr,Stupka Jakub-Fiala Jiří "K",Vašíček Petr-Eliáš Lumír,Kučera Martin,Urbánek Marek-Štrajt Petr
STŘÍDÁNÍ:46.minuta Mikšovský Petr za Petra Vašíčka,79.minuta Kopřiva František za Lumíra Eliáše
ŽK: 74.minuta Fiala Jiří (faul),85. minuta Kopřiva František (nedodržení vzdálenosti od míče)